Cph Art Space – Kunstnere 2018

Christian Daugaard

Christian Daugaard

Aarhus

Christian Daugaard fra Aarhus har en meget original, figurativ stil, hvis udtryk er blevet til gennem en lang periode uden kunstneriske input udefra, og senere finpudset, bla. af sin gang på Aarhus Kunstakademi. Har oplevet stigende anerkendelse gennem de sidste fire år.

Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

Frederiksberg

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985; 2. præmie Politikens Tegnekonkurrence 1988.
Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”.

Svend Høgh

Svend Høgh

Valby

Har arbejdet som chefredaktør på tegneserieforlag, Art Director/grafisk designer , forlagsejer, illustrator, webdesigner og underviser. Er autodidakt billedkunstner med en kommunikativ uddannelse som baggrund. I hans univers optræder der dyr med menneskelig egenskaber, ofte med et kraftigt humoristisk twist.
Inge Nygaard

Inge Nygaard

Aarhus

Storbymotiver, der skildrer  byens gadeliv. Hverdagslivet opleves og fremhæves med atmosfære, mentalitet og bevægelse, så malerierne fremstår som en subjektiv oplevet erfaring.
Uddannelse fra  Aarhus Kunstakademi,  Brænderigårdens Kunstskole og  Ærø Kunsthøjskole.

David Bjerre

David Bjerre

Hinnerup

David Bjerre er uddannet fra Aarhus Universitet (Master of Science and Art), og eksperimenterer med at blande fluoriserende akrylmaling, vand og lak på lærreder i dynamiske abstraktioner.

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Akrylmalerier i dyb fascination af mørke tanker og følelser, som fremtræder enten som symboler eller farver – andre gange hænder i gang med en handling, hænder i gang med at skabe, eller hænder der fremtryller skøn musik.
Konstancija Dzimidaviciene

Konstancija Dzimidaviciene

Herning

Konstancija Dzimidaviciene er en litauisk keramiker. Hendes seneste værker er skulpturer som handler om verdensordenen, naturens cyklus, historiens og nutidens aftryk på individuelle bevidsthed.

Ilse Vinde

Ilse Vinde

Lunderskov

Uddannet art director, reklametegner, grafisk designer og senere videreuddannet bl.a. på Århus Kunstakademi. Har arbejdet som kunstmaler siden 1992.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et  billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund,  K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og  Åbne atelierdøre Stevns.

Christina Elvira Godsk

Christina Elvira Godsk

Ballerup

 I et figurativt og illustrativt univers tager Christina Elvira Godsk udgangspunkt i en menneskelig fortælling der ofte handler om menneskets splittelse, længsler og identitetssøgen.

Thomas Bjørnemose

Thomas Bjørnemose

Odense

Uddannet folkeskolelærer i billedkunst og autodidakt kunstner.
Malerierne er malet med stærke farver og vulkansk sand fra Island. Billedsproget er væsener i stærke farver malet med akryl-, silke- og stofmaling.

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf

Aarhus

Helle Kjærulf arbejder med det intuitive og til tider tilfældige princip. Abstrakt eller non-figurativt. Forfølger det, der er opstår. Naturen er en stor del af hende som menneske, det afspejler sig i hendes billeder. Som hun siger: ”Det non-figurative er en rejse til det ukendte”.

Hanne Feldt

Hanne Feldt

Korsør

Autodidakt. Maler hvert billede udfra den stemning og den nysgerrighed overfor motiv og materiale, der fylder her og nu. Billederne er figurative og med en fabulerende, lidt mystisk og skæv tilgang til motiverne – ofte med udgangspunkt i symbolikkens verden.

Giuseppe De Bellis

Giuseppe De Bellis

København

Skæbnen førte Giuseppe til København i 1987, hvor han hovedsageligt arbejder med sin billedkunst som er ret egenartet. Figurative motiver i abstraktioner – en del med flere symbolske fortolkningsmuligheder.

Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Autodidakt. Maler hvert billede udfra den stemning og den nysgerrighed overfor motiv og materiale, der fylder her og nu. Billederne er figurative og med en fabulerende, lidt mystisk og skæv

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Anne Kryger

Anne Kryger

Albertslund

Keramiker bosat i Albertslund og medindehaver af Helsingør Kunstgalleri i Helsingør. Værkerne spænder fra unika brugskunst til skulpturer og hun arbejder i forskellige typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer.

Arvid Ehn

Arvid Ehn

Nivå

Arbejder med akryl på lærrede, mdf og andet. Kommer oprindeligt fra Sverige, Helsingborg. Har boet 20 år i Danmark. Arbejder med der underbevidste og lader sig styre derhen der værket vil.

Karina Thomas

Karina Thomas

Frederikssund

Autodidakt billedmaler, maler hovedsaligt figurativt. Universet er det sensuelle – hos individet såvel som i relationen. Farvevalget spænder vidt, lige fra de stærke kontraster med akrylen til de mere sarte nuancer i akvareller.

Steffen Kindt

Steffen Kindt

Gentofte

Steffen Kindt er en klassisk popkunstner. Hans motiv er oftest den moderne kvinde, hvis ansigt eller krop han sætter fokus på i sit grafiske, stiliserede udtryk.

Charlotte Bøgh Aagaard

Charlotte Bøgh Aagaard

Greve

Charlotte Bøgh Aagaard har udviklet en letgenkendelig personlig stil. Hun arbejder primært med olie eller akryl på lærred. Det brudte træ er et vigtigt element i Charlottes malerier og har sin egen symbolik.

Yvonne Lundehøj

Yvonne Lundehøj

Vemb

Autodidakt kunstner, der bevæger sig i et nyrealistisk figurativtområde, hvor hun skildrer samtiden som hun ser og føler den, igennem portrætter af folk og fæ, allerhelst med et tvist. Arbejder med akryl på lærrede, mdf og andet.

Trine Birgitte Bond

Trine Birgitte Bond

Rødvig

Eksperimenterende med arbejder inspireret af naturens strukturer, forgængelighed og skønhed. Arbejder gerne i temaer, hvor hun fordyber sig i materialet og udvikler og afprøver nye porcelænsmasser, kravleglasurer og skaber kunsteriske udtryk som f.eks livsformer i havet.

Vibe Krogsgaard

Vibe Krogsgaard

Slangerup

 Vibe har en fortid som grafiker og bevæger sig i et  kunstnerisk univers er beboet af sære fugle, hunde og fabeldyr ofte med et stærkt grafisk udtryk tilsat en god portion humor. Farverne er sprudlende, motiverne er underfundige.

Anitta Birch

Anitta Birch

København

Arbejder med farver og former i en form for semi-naturalisme, hvor hun ofte portrætterer mennesker, dyr og/eller genstande, som fascinerer hende. Inspireret af popkunsten, af naturalistisk  “fine-art” og det absurde.

Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

Nørresundby

.Arbejder i et eventyrunivers fyldt med magi og underliggende gru. Eventyr, fabler og myter har altid været en stor inspiration og hun bevæger sig på kanten mellem drøm og virkelighed.

Anne Bech

Anne Bech

Rødvig

Arbejder bl.a. med store og unikke keramiske fade. Annes tilgang til faget er meget eksperimenterende og mange forskellige materialer afprøves. Eksperimenterer med naturens strukturer, forgængelighed og skønhed.

Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Finder sinder motiver i storbyens rum. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted – biler, sporvogne der er på vej og alligevel hvilker der en ro og stilhed over motiverne. Farverne er gråtonede og neddæmpede.

Tina Hee

Tina Hee

Gentofte

I mange af billederne hos Tina Hee ser man en trappe, som går igen fra hendes tidligere arbejde og nu ofte dominerer. For trappen er symbolet på livets rejse. Et symbol på den retning og de valg vores liv udgøres af.

Mette Kølbæk

Mette Kølbæk

Herning

.Autodidakt billedkunstner, født 1970. Har malet siden 2000. Motiverne stiller ofte det menneskelige, bløde former overfor hårde, kantede, lineære strukturer, som illustrerer de ”kasser” vi som mennesker tilpasser os i samfundet.

Preben Saxild

Preben Saxild

Lyngby

Arbejder meget med collager for at kunne fortælle en historie gennem det visuelle. Prebens slogan er: “Every picture tells a story”.

Jens Aalholt

Jens Aalholt

Valby

I værkerne gengives mørke,lys,mennesker,biler og bygninger,bevægelsen,en rejse gennem byer,en malerisk oversættelse af det flimrerende liv,mødet med den fremmede,neonskiltene,udstillingsvinduernes spejlinger,ansigter,gadelamper og husenes firkanter.

Hanne Julie

Hanne Julie

Rødvig

 Har malet akvarel i mange år og har udstillet flere steder i ud- og indland. Har deltaget i censurerede udstillinger, samt bl.a. i Den Internationale Aquarelle Festival Antwerpen, Nordiska Akvarellsällskapets udstilling, Stockholm og Den Internationale Bienale i Mexico City.

Inger Bennigsen

Inger Bennigsen

København

Eksperimenterer stadig og opdager nye muligheder. Motivernesotiver hentes ofte i naturen – et øjebliks lys og farver – et landskab eller sten på en strand. Skoven og årstidernes skiftende farver og udtryk

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Arbejder både skulpturelt og med den spændende glasur Kobber Mat.Meget fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Arbejder gerne ironi, humor eller en tvist ind i værkerne.

Martin Burridge

Martin Burridge

København

Værkernet er drevet af det gamle håndværk transformeret til et moderne udtryk – olie på lærred, udført i Clair-Obscur i et 21. århundrede kontekst, krydret med surrealisme i et post apokalyptisk univers…

Ann Lund Wahlberg

Ann Lund Wahlberg

København

Ynder at male sarte poetiske akvareller og akrylbilleder med et budskab om håb og glæde over livet. Bl.a. engleballerinaer der med deres høje hæle og ballettrin danser rundt på lærredet.

David Bjerre

David Bjerre

Hinnerup

David Bjerre er karakteriseret ved sine vulkanske, abstrakte udladninger i koloristisk symfoni. Stilarten er ”New Pop Cobra”, hvor pop- og street-artens kraftfulde farver og lakerings-teknikker er anvendt i et abstrakt ekspressionistisk og naivt univers.

Jens Haubek

Jens Haubek

København

Inspiration fra små kringlede detaljer, byggepladser, infrastruktur og menneskers umulige og elskelige idioti. Han blander materialer på papir i form af blyant, akryl, akvarel, oliekridt, kul, tusch, farveblyanter og grafit. Tegningerne spænder i størrelsesorden fra A4-A1.

Lill Thelin

Lill Thelin

Horsens

Maler introverte udtryk i larmende farver – portrætter, hænder og reb. Alt sammen med godt brugte udtryk -ældre mennesker med et liv der er levet, knuder af reb der er gammelt og frønnet.

Karin Olander

Karin Olander

Eskebjerg

Begyndte med tegning og grafik, maleri og keramiske skulpturer.Derefter performance med en scenekunstnerisk uddannelse som eurytmist bag sig. Nu arbejder hun meget med installationer i naturens egne materialer: bark, ben, finner,. fjer..

Miriam Reiner

Miriam Reiner

Stenlille

Miriam Reiner søger sit udtryk i bl.a. den stiligt detaljerige og ornamenterede fortælling, hvad enten det er akvarel, tuschtegning eller blandformer.Fortællingen er motivisk ofte centreret omkring det surreelle, det magisk reelle, og det symbolske,

Søren Dujo

Søren Dujo

Aarhus

Søren Dujo arbejder med bronze skulpturer, der støbes ved cire perdue metoden og med vægt på livets skønhed, glæde, små fortællinger og en rimelig korrekt gengivelse af menneskekroppen.

Sjulle Schulstad

Sjulle Schulstad

København

Det kunstneriske interesse ligger i den grundlæggende metamorfose (forandring, forvandling, omdannelse og omformning) af menneskets sind, væsen, sjæl, psyke og fysiske krop i form på enten papir, lærred, væg, skærm eller keramik.

Jette Reinert

Jette Reinert

Vejle

Kunstnerisk har Jette Reinert været igennem mange faser, bl.a. skæve huse og færøske landskaber, en udvikling, der har ført hende frem til hendes egen personlig stil. Har tidligere i mange år arbejdet som grafisk designer og illustrator.

Jørn Erik Nielsen

Jørn Erik Nielsen

Frederikshavn

Skulptør med en passion for tredimensionelle kunstværker. De seneste år har bronze og ler været hans foretrukne materialer. Skulpturerne har ofte mennesker og dyr i fokus.

Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og  meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figuartivt motiv.

Torben Jetsmark

Torben Jetsmark

Frederiksberg

Dansk skuespiller, specialist i mime-maskespil og commedie dell´arte. Udtrykker sig også kunstnerisk med figurer/skulpturer opbygget omkring handsker som grundmateriale.

Lone Hedegaard

Lone Hedegaard

Aarhus

Uddannet dekoratør. Har arbejdet som højskolelærer med undervisning i billedkunst. Arbejder primært med stærke farver og gerne med en god portion humor og lidt glimt i øjet.

Torben Nielsen

Torben Nielsen

Hedehusene

Leret er hans ven og fjende. Værkstedet er hans legeplads. Inspirationen til hans skulpturer kommer fra grænselandet mellem søvn og virkelighed. Udtrykket er alvorligt, morsomt og underfundigt.

Stefan Harder

Stefan Harder

København

Debuterende  kunstner med grundtanken om  evolution i sine værker. Det kan være i en fortid eller fremtid, her på jorden eller et sted i universet, uafhængig af tid eller sted. Fortolkning af væsner i en egen stemning og undren over livets mange facetter.

Robert Jakobsen

Robert Jakobsen

København

 Skulpturerne er mytefortællere. De insisterer på at myten i en vis forstand er uvirkelig og dog hele tiden sker, lyder det fra den autodidakte skulptør.

.

Annette Sjølund

Annette Sjølund

St. Heddinge

Keramiske objekter, hvor motiverne er hentet fra et abstrakt billedunivers og består af elementer fra naturen og fra mikrokosmos.Stramt kontrollerede gitre der sætter tingene i en form for system.

Stine Kiel Ratzow

Stine Kiel Ratzow

Frørup

Glasmager. Arbejder med støbt glas, der til tider kombineres med bronze. Serien “APUTSIAQ” er skabt som en kærlighedserklæring til kunstnerens nevø af samme navn og det smukke Grønland, han bor i.

 

Hans Andersson

Hans Andersson

København

Et sprudlende multitalent, der ikke kan sidde i ro, men kaster sig ud i det storladne udtryk, bl.a. med sin ofte svulmende og organiske keramik i stort format, som besætter og indtager rummet.

Rasa Dzimidaviciute Olesen

Rasa Dzimidaviciute Olesen

Ubby

Rasa arbejder med akryl, akvarel, farveblyanter på papir og masonitplader. Billederne er figurative og meget detaljerede og skildrer menneskenes drømme og underbevidstheden . der kommer til udtryk gennem symboler, metaforer og allegorier

Art Money

Art Money

Frederiksberg

Artmoney er et dansk, anarkistisk kunstprojekt baseret på ideen om kunstværker som betalingsmiddel – Art Money´s i formatet 12 x 18 cm og en altid fast pris. Kunstvaluta.

Karsten Garner

Karsten Garner

København

Karsten Garner bevæger sig imellem det abstrakte og figurative og prøver at skabe rumlighed igennem asymmetriske mønstre. Portrættet og landskabet er de to vigtigste elementer i hans værker.

CPH Art Space

CPH Art Space

København, Nordhavn

www.cphartspace.dk

CPH Art Space

CPH Art Space

København, Nordhavn