Cph Art Space – Kunstnere 2020

Anna Kovacs

Anna Kovacs

Malmö

Anna Kovacs er selvudlært sølvsmed og alle hendes kreative frembringelser er håndlavede med egen formgivning og design, hvor fantasien har fået frit løb.
Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

Frederiksberg

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985; 2. præmie Politikens Tegnekonkurrence 1988.
Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”.

Tina Hee

Tina Hee

Hellerup

Native art på dansk. I mit nuværende arbejde er jeg tilbage i urtiden da grænserne mellem mennesker og naturen var mere flydende. Med min særlige kærlighed til indianere, dyr og naturen arbejder jeg på denne serie malerier.

 

Karen Brinck

Karen Brinck

Jyderup

Karen Brinck er uddannet kunsthåndværker fra Skolen for Brugskunst i 1973 og arbejder som fuldtidskunstner med værksted og atelier i Danmark, Sverige og Spanien.  Magien for hende er materialerne og fremstillings processen.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund, K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og Åbne atelierdøre Stevns.
Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.
Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figurativt motiv.
Ibrahim Yassin

Ibrahim Yassin

Frederiksberg

Kalligrafi er en del af Ibrahims kunstneriske udtryksform og derfor inddrager han nogle gange håndlavet kurdisk skrift i sine værker. Fordi håndskriften er med til at tilføje en vis poesi til værket.

Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Mine malerier er ekspressive, æstetiske unika værker – både meget moderne OG ned i skabelsen universelle – livet samt forfaldet.

Petter L. Nøstdal

Petter L. Nøstdal

Lillestrøm, Norge

Arbejder mellem komposition og farve, i grænselandet mellem struktur og tilfeldighet, mellom det bevidste og det underbevidste og mellom det abstrakte og det figurative.

Pia Christensen

Pia Christensen

Solrød Strand

Uddannet bibliotekar og grafiker. Billederne tager udgangspunkt i hendes grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter, organiske former og anderledes farvesammensætninger. Alle værkerne er i akryl på dybe canvaslærreder.
Rikke Stiig

Rikke Stiig

København

Rikke Stiig prøver at opnå noget dynamik og humor i samspillet mellem dyr og menneske. Flere af skulpturerne er modelleret over karakterer fra den Nordiske Mytologi. Som regel i forholdet 1:4 eller 1:3.

Anna Præcius Lunde

Anna Præcius Lunde

Ringsted

Anna drages af eksistentielle temaer og mennesker med sjæl og kant. Det åbenlyst smukke er hun ikke tiltrukket af som kunstner. Hun vil igennem sine værker sætte fokus på “det levede liv” med alt, hvad dette indebærer.
Anne Kryger

Anne Kryger

Albertslund

Keramiker bosat i Albertslund og medindehaver af Helsingør Kunstgalleri i Helsingør. Værkerne spænder fra unika brugskunst til skulpturer og hun arbejder i forskellige typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer.
Betina Miemietz

Betina Miemietz

København S

Uddannet på Billedskolen i København, bosiddende i London en lang række år, hvor hun udstillede og videreuddannede sig især inden for serigrafi og trykketeknik. Meget inspireret af den gadekunst, mosaikker, tapeter, mønster og ikke mindst udenlandsrejser.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte Westerlund maler især portrætter, akryl, mixed media, laver collager og grafik (monotypier).

Else Frøsig

Else Frøsig

Gråsten

Skulpturerne ser jeg som papirportrætter med deres helt egne særligheder, siger Else Frøsig.
Uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole, Grafisk linie.
Gigi Gigja

Gigi Gigja

København S

At male havet, portrætter og vilde dyr giver mig kunstneriskt brændstof, og det som er fælles for alle tre kategorier er, at jeg arbejder med at gøre værkerne så livagtige og realistiske som muligt.
Mette Lorentzen

Mette Lorentzen

Roskilde

Maler portrætter og mennesker i fuld figur med forskellige symbol elementer. Maler primært i akryl på lærred. Er autodidakt billedkunstner og uddannet i “Billedkunst og æstetik”.

Jakob I

Jakob I

København

Dansk billedkunstner, som lever og arbejder i København. I 2007 blev han uddannet som illustrator ved University of The Arts London, og har siden da illustreret for bl.a. magasiner og bøger. Derudover har han arbejdet med malerier.
Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.
Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Mette Holmberg er fascineret af skygger og lyset og maler figurativt. Hun bruger oftest kun 3-4 farver i sit maleri. Det er i storbyens rum hun finder sine motiver. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted 

Therese Vilrik Bruun

Therese Vilrik Bruun

København S

Mine maleri er af kvinder fra hele verdenen, der fremstilles ligeså smukke, farvelige og livsbekræftende som kvinder fra hele verdenen er. De har personlighed, et personligt udtryk de fik i takt med hvert penselstrøg, hver farve, hver en tanke.

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

København

Visuel kunstner, som fokuserer på fotografiet, fotomanipulation og installationer. Billederne er dramatiske, filmiske og tidløse. De illustrerer ofte surrealistiske begivenheder og er kunstfærdigt iscenesat. Lyset er oftest det naturlige lys, som er blandet med kunst lys fra flash og tungsten-lamper.
Ina Christensen

Ina Christensen

Ringsted

I den virkelige verden kan en ballon jo ikke trække et tungt æble med sig op i himlen, men det kan ske i kunstens verden. Holder især af billedhistorier, hvor stole, krukker, sære blomster, æbler, mennesker og fugle indgår.

Isak Larvad

Isak Larvad

Skovlunde

Isak Larvad (f 1971) er uddannet murer/pædagog/dramalærer og billedkunstner. Har begge ben solidt plantet i hverdagens virkeligheden med kunst inspireret af både den virkelige og fantasiens verden.
Laurent Auer

Laurent Auer

Vanløse

Det vigtigste i malerierne er ikke maleriet i sig selv, men billedernes følsomhed, som er hentet fra de åndelige verdener og synliggjort ved hjælp af maleriet, der først og fremmest skal vise den indre verdens virkeligheder.
Ole Frandsen

Ole Frandsen

Nibe

Malerier er naturalistiske, ofte med motiver fra det landbrug, der nu er helt forsvundet. Billederne males efter foto og tilføjes noget ’malersjæl’, i form af synlige penselstrøg, ekspressive farvevalg og påklistret baggrund af flosset avispapir.

Art Money

Art Money

Frederiksberg

Artmoney er et dansk, anarkistisk kunstprojekt baseret på ideen om kunstværker som betalingsmiddel – Art Money´s i formatet 12 x 18 cm og altid en fast pris. Kunstvaluta.

Hans Felthaus

Hans Felthaus

Struer

Hans Felthaus har mange års erfaring med at lave skulpturer og flere af dem er opført i det offentlige rum. De mest velkendte af hans arbejder, er strudse fremstillet i bronze, hvor kroppene er ægte strudseæg.

Karen Gurli Larsen

Karen Gurli Larsen

Skælskør

Jeg forfølger et motiv og prøver at komme dybere ind i det i ”serier” på flere billeder. Det kan være ord fra en salme, sanseligheden i ordene, der inspirerer mig. Og det kan være en følelsesmæssig tilstand jeg vil undersøge; medfølelse, afmagt, længsel efter mening
Kirsten Hagelskær

Kirsten Hagelskær

Herlev

Jeg elsker at gå på opdagelse – efter det der gemmer sig lige under overfladen. Der er altid noget og ofte noget uventet. Selv i mine egne malerier opdager jeg nye ting, også efter det er færdigt. I øjeblikket er det naturen og især skovens univers, der trænger sig på.
Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

 Fascinationen af musik er det gennemgående tema i malerierne. Det handler om musikeren, instrumentet, samarbejdet. Det handler om øjeblikket hvor de tre mødes om at skabe kunst, alene eller sammen med andre og det handler aldrig om at komme først. 

Alexei Patrascu

Alexei Patrascu

København

Uddannet fra kunstakademiet i Bukarest i 2012. Bosat i Danmark siden 2013 og har senest arbejdet som grafisk designer hos Jack & Jones. Udstiller for første gang i Danmark.
Lennart Schou

Lennart Schou

København

Menneskets forhold til naturen siger noget om, hvordan vi ser os selv i verdenen. Billederne er figurative/ekspressive, og motiverne er på samme tid sælsomme, finurlige og æstetiske. 

Aksel Kraglund

Aksel Kraglund

Herlev

Maler primært med akryl og helst i stærke farver. Primært abstrakt men vandrer gerne ind i ekspressionismen. Altid søgende og ikke bundet af stringente regler som kan begrænse friheden til at eksperimentere.
Laurent Auer

Laurent Auer

Vanløse

Laurent Auer er en fransk billedkunstner bosat i Danmark siden 1983. Hans detaljerede værker er en blanding af symboler og ideer som er enten tegnet, malet med oliefarve eller akvarel.

Alf Pedersen

Alf Pedersen

Esbjerg

Bosiddende i Esbjerg med 25 år på bagen som kunstner. Arbejder med collager og stencils på forskellige materialer som lærreder, skateboards, lysskilte og gamle jernplader. 

Mette Halkjær Rasmussen

Mette Halkjær Rasmussen

Odder

Omsætter sin stille stemme til visuelle værker med budskaber der udfolder sig når jeg sætter realisme og symboler i nye kontekster ud fra den samtid hun er en del af.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

 Søger mod det rå og uperfekte for at udfordre sig selv og sin skolede teknik. Det hele må helst ikke blive for pænt og nydeligt. Derfor maler hun lag på lag og med grove penselstrøg på en abstrakt baggrund.

Kirsten Hammond Andersen

Kirsten Hammond Andersen

Vanløse

Blæk, vandfarver og farveblyanter på papir. Emnet i mine værker er forskelligt fra værk til værk. Fælles er dog kvinden som det centrale i den visuelle fortællerstil. 

Benjamin Abana

Benjamin Abana

København

Et af de store unge talenter for tiden. Udtrykker sig meget dynamisk og koloristisk og har en formidabel evne til at fange det personlige udtryk i portrættet.

Ole Hedeager

Ole Hedeager

Klovborg

Studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for, at udtrykke sig i netop farver og streger.

 

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrre eller lindre.

Asta Thoresen

Asta Thoresen

Høje-Taastrup

Debutant, 19 år. Motiverne er hovedsageligt nøgne kvinder i alle former og farver. Også gravide og ammende.

 

Susan Lüth Hedegaard

Susan Lüth Hedegaard

København

Landskabets mange strukturer spor og mønstre har inspireret til en serie af billeder i plexiglas.

Nina Rygaard

Nina Rygaard

Helsingør

Motiverne er abstrakt-ekspressionistiske, men realistiske former afslører sig ofte mellem de mange lag og organiske strøg.

Alexei Patrascu

Alexei Patrascu

København

Traditionel og nutidig med påvirkninger fra gadekunst, abstraktionisme og ekspressionisme. Foretrukne temaer er bygget op omkring den levende verden med mennesker, dyr og planter.

Sten Clod Poulsen

Sten Clod Poulsen

Slagelse

Kunsthåndværk i træ. Træsorter som jatoba (Brasilien), wenge´ (Afrika), zebrano (Afrika), padauk (Afrika), robinia (Nordamerika), sipo mahogni (Afrika)

Marian Stoffer

Marian Stoffer

København

Naturen er den største inspirations kilde. Farver som giver et moderne udtryk og en skandinavisk/europæisk vinkel. Finde ro, glæde, tid til fordybelse, mærke energi.

Mads Hoffmann

Mads Hoffmann

Helsingør

Jeg arbejder med rnalerier/illustrationer og min stil, vil jeg kalde urban contemporary, hvilket er en blanding af urbankunst og samtidskunst.

Eva Nielsen

Eva Nielsen

København

Epicentret for mit smykke arbejde er det rummelige og sanselige. Det grafiske og organiske. Det inderlige og udfarende. Min inspiration er forplantet i universets, jordens og naturens urkraft.

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver

Per Thorseth

Per Thorseth

Ry

Billedkunstner og psykolog. Hans mange år i tæt kontakt med mennesker, præger hans forkærlighed for at male portrætter. Han kan aldrig komme tæt nok på. Det gælder også dyr.

Helle Lisberg

Helle Lisberg

Helsingør

Motiverne er ofte fugle, der mere end noget andet kan udtrykke den frie bevægelse i samspil med naturen. Eksotiske, irgrønne papegøjer eller måger på flugt under Vesterhavets himmel.

Elisabeth Gram

Elisabeth Gram

Stevns

Jeg henter inspiration i mine omgivelser, ansigter, mennesker, huse, himmel/hav, blomster, landskaber, og maler ud fra det med abstraktioner. Jeg kan lide at male farverigt.

Anita Birch

Anita Birch

Hellerup

Arbejder med farver og former i en form for semi-naturalisme, hvor hun ofte portrætterer mennesker, dyr og/eller genstande, som fascinerer hende. Inspireret af popkunsten, af naturalistisk  “fine-art” og det absurde.