Cph Art Space, Odense/Filosoffen – Kunstnere 2022

Silvana Therp Hansen

Silvana Therp Hansen

Roskilde

Rumænskfødte Silvana Therp Hansen tilhører en ekslusiv elite af tekstilkunstnere der formår at skabe udstryksfulde værker ud af stof, tråd og en symaskine.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med flere udtryk. 

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Med grafikken vil Majbritt Biegel bryde med det, hun plejer at lave og skabe en helt ny motivverden,  en ny visuel fortælling – baseret på hendes egen dommedagsfortælling om en verden i opløsning.

Lone Gadegaard Dyrby

Lone Gadegaard Dyrby

Præstø

Lone henter sin inspiration i fantasien, glæden, det gode humør og alverdens farver. Hendes malerier er finurlige og fantasifulde netop for at give tilskueren en glad og positiv oplevelse

Jan Herskind

Jan Herskind

Ry

Jans malerier er figurative og tematiske og indeholder som oftest fortællinger om stærke autentiske kvinder indenfor kultur, historie og kunsten.

Lena Moe

Lena Moe

Ryslinge

Lena Moe bevæger sig i det abstrakte og koloristiske univers og leger med sine virkemidler i en flydende og hvirvlende dans, der indtager lærredet.

Suzana Profeta

Suzana Profeta

Kastrup

Suzana anvender alkohol blæk til at kombinere det realistiske med det organiske abstrakt det nye medie frembringer på syntetisk papir og lærred.

Peer René Larsen

Peer René Larsen

Jelling

Farverne kommer altid først. Derefter kommer tegnene, symbolerne og skikkelserne efterfølgende, som ofte er en skjult kvindekrop eller et dyr.

Jette Isaksen

Jette Isaksen

København

Jette leger med materialerne, søger en særlig stemning og noget modsætning. F.eks. blødt/kantet, groft/sirligt, fjollet/alvorligt,  pænt/grimt

Elena Pavlova

Elena Pavlova

Viborg

Elena har med en klasisk ballast og teknisk disciplin bevæget sig mere over i det erotiske udtryk, gerne med symbolske referencer