Cph Art Space – Kunstnere 2022

Anna Kovacs

Anna Kovacs

Malmö

Anna Kovacs er selvudlært sølvsmed og alle hendes kreative frembringelser er håndlavede med egen formgivning og design, hvor fantasien har fået frit løb.
Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

Frederiksberg

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985; 2. præmie Politikens Tegnekonkurrence 1988.
Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.

 

Karen Brinck

Karen Brinck

Jyderup

Karen Brinck er uddannet kunsthåndværker fra Skolen for Brugskunst i 1973 og arbejder som fuldtidskunstner med værksted og atelier i Danmark, Sverige og Spanien.  Magien for hende er materialerne og fremstillings processen.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund, K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og Åbne atelierdøre Stevns.

Ibrahim Yassin

Ibrahim Yassin

Frederiksberg

Kalligrafi er en del af Ibrahims kunstneriske udtryksform og derfor inddrager han nogle gange håndlavet kurdisk skrift i sine værker. Fordi håndskriften er med til at tilføje en vis poesi til værket.

Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figurativt motiv.

 

Louise Terkildsen

Louise Terkildsen

København

Deler værksted i Husum ved Kbh med 8 andre mere eller mindre amatørkunstnere. Har malet med akryl de seneste 10 års tid og har årligt udstillet i København med kunstnersammenslutningen K21.

Line Munkøe

Line Munkøe

Horsens

Arbejder både med oliekridt på papir og akryl på lærred. På papir med en særlig skraveringsteknik, hvor motivet frembringes gennem skravering af felter i mange lag af forskellige farver

Pia Christensen

Pia Christensen

Solrød Strand

Uddannet bibliotekar og grafiker. Billederne tager udgangspunkt i hendes grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter, organiske former og anderledes farvesammensætninger. Alle værkerne er i akryl på dybe canvaslærreder.

Rikke Stiig

Rikke Stiig

København

Rikke Stiig prøver at opnå noget dynamik og humor i samspillet mellem dyr og menneske. Flere af skulpturerne er modelleret over karakterer fra den Nordiske Mytologi. Som regel i forholdet 1:4 eller 1:3.

 

Betina Miemietz

Betina Miemietz

København S

Uddannet på Billedskolen i København, bosiddende i London en lang række år, hvor hun udstillede og videreuddannede sig især inden for serigrafi og trykketeknik. Meget inspireret af den gadekunst, mosaikker, tapeter, mønster og ikke mindst udenlandsrejser.

Else Frøsig

Else Frøsig

Gråsten

Skulpturerne ser jeg som papirportrætter med deres helt egne særligheder, siger Else Frøsig.
Uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole, Grafisk linie.

Gigi Gigja

Gigi Gigja

København S

At male havet, portrætter og vilde dyr giver mig kunstneriskt brændstof, og det som er fælles for alle tre kategorier er, at jeg arbejder med at gøre værkerne så livagtige og realistiske som muligt.

Mette Lorentzen

Mette Lorentzen

Roskilde

Maler portrætter og mennesker i fuld figur med forskellige symbol elementer. Maler primært i akryl på lærred. Er autodidakt billedkunstner og uddannet i “Billedkunst og æstetik”.

 

Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.

Michael Grønlund

Michael Grønlund

København

Michael Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspressionistisk udtryk i kraftige farver. Alle værker er i akryl på lærred.

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Fascinationen af musik er det gennemgående tema i malerierne. Det handler om musikeren, instrumentet, samarbejdet. Det handler om øjeblikket hvor de tre mødes om at skabe kunst, alene eller sammen med andre og det handler aldrig om at komme først.

Lennart Schou

Lennart Schou

København

Lennart bruger forskellige medier for at styrke fortællingen og har ud over maleriet i de seneste år arbejdet med cyanotype/blåtryk. Solens UV-lys skaber værkerne og dermed bliver skabelsesprocessen en tydeliggørelse af fortællingen bag værkerne

 

Aksel Kraglund

Aksel Kraglund

Herlev

Maler primært med akryl og helst i stærke farver. Primært abstrakt men vandrer gerne ind i ekspressionismen. Altid søgende og ikke bundet af stringente regler som kan begrænse friheden til at eksperimentere.

Alf Pedersen

Alf Pedersen

Esbjerg

Bosiddende i Esbjerg med 25 år på bagen som kunstner. Arbejder med collager og stencils på forskellige materialer som lærreder, skateboards, lysskilte og gamle jernplader.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

Mennesket i fokus og søger det rå og uperfekte. Det må helst ikke blive for pænt, og derfor maler hun altid lag på lag og med grove penselstrøg på en abstrakt baggrund.

Jimmy Edvardsen

Jimmy Edvardsen

Vanløse

Maler oftest portrætter, gerne med dystre motiver, eller af mennesker på kanten af samfundet. Hovedsagelige akryl på lærred.

 

Ole Hedeager

Ole Hedeager

Klovborg

Studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for, at udtrykke sig i netop farver og streger.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrre eller lindre.

Susan Lüth Hedegaard

Susan Lüth Hedegaard

København

Jeg er optaget af storheden og kraften i naturen, som er den drivende kraft i skabelsen af mine malerier. Naturens formrigdom og det evigt skiftende vejrligs mangeartede lys.

Nina Rygaard

Nina Rygaard

Helsingør

Motiverne er abstrakt-ekspressionistiske, men realistiske former afslører sig ofte mellem de mange lag og organiske strøg.

Sten Clod Poulsen

Sten Clod Poulsen

Slagelse

Kunsthåndværk i træ. Træsorter som jatoba (Brasilien), wenge´ (Afrika), zebrano (Afrika), padauk (Afrika), robinia (Nordamerika), sipo mahogni (Afrika).

Eva Nielsen

Eva Nielsen

København

Epicentret for mit smykke arbejde er det rummelige og sanselige. Det grafiske og organiske. Det inderlige og udfarende. Min inspiration er forplantet i universets, jordens og naturens urkraft.

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Per Thorseth

Per Thorseth

Ry

Billedkunstner og psykolog. Hans malerier er en hyldest til livet i alle dets facetter, såvel med maske, som det, der ligger bag. Det er vigtigt for ham at ramme noget, der giver genklang i andre.

Jane Kaptain

Jane Kaptain

Nørresundby

Janes malerier er en blanding af abstrakt og noget genkendeligt, og hun har ofte en lidt skæv tilgang til motiverne.

Lucija Grljusic (Gigel)

Lucija Grljusic (Gigel)

København

Lucija Grljusic´s kunstneriske udtryk har ændret sig gennem tiden, men vigtigste formål er  at søge efter underbevidsthedens sandhed gennem symbolikker, farver og motiver.

Valentina Trantel Djurhuus

Valentina Trantel Djurhuus

Sorø

Valentinas billeder bevæger sig i felterne mellem PopArt, UrbanArt, OutsiderArt og tegneseriekunst. 

 

Henning Severin Pedersen

Henning Severin Pedersen

Kerteminde

Symfonisk orgie af naivisme og koloristisk fortælleglæde bredt ud på lærredet. Kunstværkerne afspejler en rastløs, fragmenteret og polariseret verden. 

Lea Peters

Lea Peters

Frederikssund

Fuglene/væsenerne i klare glade farver, er for mig et budskab om frihed, rummelighed og ikke mindst noget vi alle kan genkende, ung som gammel.

Birgitte Ludvigsen

Birgitte Ludvigsen

Veksø

Birgitte laver abstrakte og humørfyldte malerier hvor den primære inspirationskilde er naturen og lyset omkring hende.

Kai Glad

Kai Glad

Sorø

Motiverne er typisk portrætter, landskaber og fugle – en hyldest til den smukke natur og dens skabninger, som vi er omgivet af

 

Isak Larvad

Isak Larvad

Skovlunde

Isak Larvad (f 1971) er uddannet murer/pædagog/dramalærer og billedkunstner. Har begge ben solidt plantet i hverdagens virkeligheden med kunst inspireret af både den virkelige og fantasiens verden.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Autonome blomster, planter som har deres egen vilje på mine lærreder. Æstetiske unika værker som illustrerer livet samt forfaldet, kraftfuldt malet i en blanding af abstraktion og figuration og i et mix af tekstur.

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf

Ebeltoft

Inspirationen kommer indefra og fra den smukke natur på Djursland, hvor jeg bor. Lag på lag, hvor der opstår sprækker og dybde, som øjet kan gå opdagelse i.

 

Heidi Kaas

Heidi Kaas

Holte

Inspireret af den sydfranske stemning – lige fra charmerende bybilleder til efterladenskaber fra middagsbordet som korkpropper..

Saad Nazih

Saad Nazih

Mehdia, Marokko

Mester i at skabe noget helt andet, mystiske og poetiske portrætter, der frigiver en stor udtryksfuld ladning, som han kalder ‘De fortællende portrætter’