Cph Art Space, Odense/Filosoffen – Kunstnere 2022

Silvana Therp Hansen

Silvana Therp Hansen

Roskilde

Rumænskfødte Silvana Therp Hansen tilhører en ekslusiv elite af tekstilkunstnere der formår at skabe udstryksfulde værker ud af stof, tråd og en symaskine.

Marcus Andersen

Marcus Andersen

Odense

super interesseret og fascineret af det ekspressionistiske og abstrakte, hvilket også er genrerne jeg sætter en dyd i at udtrykke gennem mine malerier,

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med flere udtryk. 

Marianne Præsteskov

Marianne Præsteskov

Salby, Fyn

Fynsk kunstner, der arbejder med unika skulpturer støbt i bronze – underfundige figurer i forskellige situationer med et humoristisk twist.

Lone Dyrby

Lone Dyrby

Præstø

Lone henter sin inspiration i fantasien, glæden, det gode humør og alverdens farver. Hendes malerier er finurlige og fantasifulde netop for at give tilskueren en glad og positiv oplevelse

Jan Herskind

Jan Herskind

København

Jans malerier er figurative og tematiske og indeholder som oftest fortællinger om stærke autentiske kvinder indenfor kultur, historie og kunsten.

Lena Moe

Lena Moe

Hørsholm

Lena Moe bevæger sig i det abstrakte og koloristiske univers og leger med sine virkemidler i en flydende og hvirvlende dans, der indtager lærredet.

Suzana Profeta

Suzana Profeta

Kastrup

Brasiliansk-danske Suzana arbejder med egne teknikker. Hun anvender alkoholblæk på syntetisk papir og hendes værker er en kombination af realisme blandet med det organiske.

Peer René Larsen

Peer René Larsen

Jelling

Farverne kommer altid først. Derefter kommer tegnene, symbolerne og skikkelserne efterfølgende, som ofte er en skjult kvindekrop eller et dyr.

Michael Kristiansson

Michael Kristiansson

Køge

Jeg arbejder med det figurative udtryk med en helt særlig blanding af konkret og abstrakt, som giver iagttageren mulighed for mange fortolkninger

Elena Pavlova

Elena Pavlova

Viborg

Elena har med en klasisk ballast og teknisk disciplin bevæget sig mere over i det erotiske udtryk, gerne med symbolske referencer

Tina Sommer Paaske

Tina Sommer Paaske

Fuglebjerg

Arbejder med tekstiler, tråd og surface design, min inspiration kommer  indefra og det kan være en følelse, en idé eller en stemning,

Lars Kiilerich

Lars Kiilerich

København

Lars Kiilerich’s værker skabes gennem nysgerrighed til materialerne, som er en blanding mellem akryl, blæk, kirkekalk, olie, lak og andet. 

Jakob Juul Østergaard

Jakob Juul Østergaard

Aarhus

Mine værker er tidsløse, til fortolkning, vilde og rolige på samme tid og passer ind i de flestes hjem.

Anna Hvid

Anna Hvid

København

Jeg bliver inspireret af smukke former og farver, der taler til mig. Jeg arbejder intuitivt. Jeg maler det jeg gerne vil se.

Tale Øksendal

Tale Øksendal

Roskilde

Grundtonen er ofte ironisk med surreelle elementer. Symbolbrugen er væsentlig og materialiseres tit ved hjælp af kunstnerens skabelontryk.