Helle Kjærulf

Inspirationen kommer indefra og fra den smukke natur på Djursland, hvor jeg bor. Lag på lag, hvor der opstår sprækker og dybde, som øjet kan gå opdagelse i. Intuitionen er mit stærkeste redskab. Jeg leger med akrylfarvens vandige muligheder og transparens i min søgen efter harmoni. Abstrakt eller non-figurativt på lærred.

Naturen er en stor del af mig som menneske, og det afspejler sig i mine billeder. Selv om jeg ikke maler konkret naturalistisk, opstår der ofte landskaber – en slags mentale landskaber, som jeg kalder Mindscapes.

Mit håb er, at beskueren kan mærke egne følelser komme til udtryk i mine billeder.

 Bor og arbejder i Boeslum Bakker, Ebeltoft, Danmark. Har udstillet i gallerier, kunstforeninger, virksomheder, på udstillinger og kunstmesser siden 2008.

 www.hellekjaerulf.dk

 Køb billetter til CPH Art Space 2021 med online-rabat her: CPH Art Space 2021