Om CPH Art Space

CPH Art Space blev udviklet i samarbejde med en række kunstnere, der ønskede at skabe en kunstevent med en høj grad af æstetik, der kunne tiltrække kvalitetsbevidste kunstbrugere og kunstkøbere. Det lykkedes, og CPH Art Space 2024 er nu den syvende event på Docken.

Kim Sejr

Arrangør og en af grundlæggerne af CPH Art Space. Journalist og redaktør med passion for kunst.

 

Soldis Sigurdardóttir

Medarrangør. Cand.mag. Har erfaring med at arrangere kunstevents som næstformand for Allerød Kunstforening. Er selv udøvende inden for keramik/skulptur.

  

 

Påsken og den rå elegance

Kulturkajen Docken ligger i Nordhavnen på Østerbro i København – direkte ud til Øresund med udsigt til solnedgang over Hellerup, Skovshoved og Hven. Docken er et tidligere saltlager. Siden 2006 er de rå, industrielle rammer blevet omskabt til et nyt kulturudtryk.

– Vi har fundet den perfekte ramme til en kunstevent i et rum med et råt, industrielt udtryk, højt til loftet og stort lysindfald. Vi ønsker at skabe et enkelt, stringent og elegant udstillingsdesign, der samtidig er skulpturelt i sit udtryk, så kunsten kommer til sin ret, og giver de besøgende en stor oplevelse, siger Miriam Reiner.

– Samtidig har vi valgt at lægge eventen i påsken, uanset hvilken måned den ligger i. På den måde bliver det indarbejdet i bevidstheden hos kunstinteresserede, at en af Københavns vigtigste kulturbegivenheder altid vil finde sted i påsken, år efter år, siger Kim Sejr.

Læs mere om Dockens fantastiske historie – klik her.