Cph Art Space – Kunstnere 2025

Mads Hofmann

Mads Hofmann

København

Jeg arbejder med malerier/illustrationer og min stil er urban contemporary. Min passion for street art og tegneserie har jeg fået ned på lærredet

Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figurativt motiv.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Lajla er fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med udtryk som “Ud af Boxen’” eller “Skuffeselskaber”.

Rikke Stiig

Rikke Stiig

Jyderup

Menneskeskulpturerne har udgangspunkt i interessen for at tegne og modellere efter nøgenmodel. Figurerne er modelleret efter levende modeller i et forsøg på at opnå noget dynamik og humor.

Aksel Kraglund

Aksel Kraglund

Herlev

Maler primært med akryl og helst i stærke farver. Primært abstrakt men vandrer gerne ind i ekspressionismen. Altid søgende og ikke bundet af stringente regler som kan begrænse friheden til at eksperimentere.

Gigi Gigja

Gigi Gigja

København S

I øjeblikket er det naturen og dens mange facetter, der inspirerer mig, styrken hvormed blomster hvert forår uden undtagelse kæmper og op gennem mulden og de skrøbelige kronblade der kort efter folder sig ud.

Lennart Schou

Lennart Schou

København

Lennart bruger forskellige medier for at styrke fortællingen og har ud over maleriet i de seneste år arbejdet med cyanotype/blåtryk. Solens UV-lys skaber værkerne og dermed bliver skabelsesprocessen en tydeliggørelse af fortællingen bag værkerne.

Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrrer eller lindrer.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

Hendes signatur-værker er ofte let intime og figurative pigeportrætter med et abstrakt twist. Opbygget på abstrakt baggrund, hvorfra krop og ansigt vokser frem på en næsten organisk måde.

Jimmy Edvardsen

Jimmy Edvardsen

Vanløse

Maler oftest portrætter, gerne med dystre motiver, eller af mennesker på kanten af samfundet. Hovedsagelige akryl på lærred.

 

Isak Larvad

Isak Larvad

Skovlunde

Isak Larvad (f 1971) er uddannet murer/pædagog/dramalærer og billedkunstner. Har begge ben solidt plantet i hverdagens virkeligheden med kunst inspireret af både den virkelige og fantasiens verden.

Lea Peters

Lea Peters

Frederikssund

Fuglene/væsener er “jeg-fortælleren” i mine værker. Disse i samarbejde med de klare glade farver, er for mig et budskab om frihed, rummelighed

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Nina Rygaard

Nina Rygaard

Helsingør

Motiverne er abstrakt-ekspressionistiske, men realistiske former afslører sig ofte mellem de mange lag og organiske strøg.

Sten Clod Poulsen

Sten Clod Poulsen

Slagelse

Kunsthåndværk i træ. Træsorter som jatoba (Brasilien), wenge´ (Afrika), zebrano (Afrika), padauk (Afrika), robinia (Nordamerika), sipo mahogni (Afrika).

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Jeanette Elmelund

Jeanette Elmelund

København

Skarpe portrætter af kvinder der tør at være unikke med reference til cool retro i pop art-stil.

Mia Engstrøm

Mia Engstrøm

Kastrup

Mia har naturen som sin primære inspirationskilde. Hun zoomer ind på motivet for at fange strukturer og mønstre, og et helt nyt landskab opstår. 

Betina Egelund

Betina Egelund

Ringsted

Figurativ kunst med fokus på mennesker i historiske begivenheder –  med et abstrakt twist.

Finn Finnermann

Finn Finnermann

Nykøbing Falster

Finn Finnermann boltrer sig i et Cobra-inspuireret univers med koloristiske abstraktioner og fabelvæsener.

Kicki Vibe

Kicki Vibe

Birkerød

Der er smæk på farverne i Kickis værker. Hun arbejder med finurlige fortællinger i hendes farverige tekstile tufterier.

Roya Matorinia

Roya Matorinia

København

Roya´s værker er malet i akryl, og hun benytter desuden spartel. Værkerne er i flere stilarter – dog ofte med bymotiver i et let, lyst og levende billedsprog.
Torben B. Nielsen

Torben B. Nielsen

Hedehusene

Leret er min ven og fjende. Værkstedet min legeplads. Inspirationen til mine skulpturer kommer i grænselandet, mellem søvn og virkelighed.

Iia Madsen

Iia Madsen

Skagen

Det primære fokus er havet og bølgerne. Gennem de senere år er stilen blevet mere hyperrealistisk gennem dybere studier.

Jeppe Asholt

Jeppe Asholt

Esrum

Ekspressiv surrealisme, hvor det uregerlige og det overnaturlige bliver vakt til live – hovedsageligt med materialerne oliepastel, kridt og blyant på papir.

Emilia Grekova

Emilia Grekova

København

Ukrainsk tekstilkunstner, der startede med patchwork, men siden har bevæget sig over i quiltede værker.
Henrik Hillerup

Henrik Hillerup

København

Hvor ord som stilrent, nordisk og enkelt kendetegner Henriks digitale designudtryk, er hansmalerier et fyrværkeri af farver med ikke undertrykt vildskab

Lenea Væver

Lenea Væver

S

Karakteren “Mindless Man” har ikke et hoved, da hun vil vise at vi alle kan være personen – symbolik, der maner til eftertanke.

Finn Valentin

Finn Valentin

Kalundborg

Inspireret af Cobra malerne og Picassos kunstuniverser. Ofte starter mine processer med flere skitser der løbende udvikler sig både i farver og i de udtrykkende finurlige væsner.

Knud Milo

Knud Milo

København

Jeg arbejder i et frit univers, hvor jeg tager udgangspunkt i en blanding af Starwars, Den lille Prins og forholdet mellem børn og voksne.

Lone Dyrby

Lone Dyrby

København

Lone henter inspiration i stærke farver, fantasi, glæde, godt humør og alle mulige finurligheder som hun støde på i naturen, på gaden og i de mennesker, hun møder.

Surland & Vesterager

Surland & Vesterager

København

Kunstnerparret Surland & Vesterager er kendt for deres mennesketomme bybilleder, som de kalder bygningsportrætter og byskabsbilleder.

Silvana Therp Hansen

Silvana Therp Hansen

Hårlev

Jeg bruger symaskinen som min pensel og stof som farver for at skabe min kunst, mange af de materialer som jeg bruger, kommer fra genbrug.

Ingrid Ebbesen

Ingrid Ebbesen

København

Mine skulpturer er livsnydende kvindeskulpturer, siddende på kugler, liggende på podier eller stående med et let erotisk drillende undertone

Rasmus Julius

Rasmus Julius

København

Jeg er nysgerrig – prøver ting af og leger med farverne og kompositionerne med mine malerier. Det er sjovt og jeg nyder det.

Anne Kryger

Anne Kryger

Albertslund

Jeg har altid godt kunnet lide at skære, trykke og hive former ud af en drejet grundform samt at dreje store former.

Carina Kjaer

Carina Kjaer

København

Carinas stil er udtryksfuld, dynamisk og farverig. Inspirationen hentes i det paranormale og i de spirituelle aspekter af vor kollektive eksistens.

Cecilia Florvall

Cecilia Florvall

København

Mine billeder er et øjebliksbillede af en udvalgt del af en større sammenhæng – med et stofligt udtryk og surrealistiske undertoner.

Michael Sasserson

Michael Sasserson

Aalborg

Vilde, dyriske og kraftfulde udtryk i bronze med Michael Sassersons robuste og smukke dyreskulpturer.

Joan Ledang

Joan Ledang

Helsingør

Jeg arbejder med mixed media i en meget intuitiv, spontan og alligevel tænkt proces. Det gør jeg både når jeg tegner, og når jeg maler.

Ibrahim Yassin

Ibrahim Yassin

København

Kalligrafi er en anden del af mine værker, derfor inddrager jeg ofte håndlavet kurdisk skrift i mine værker. Håndskriftet er med til at tilføje en vis poesi til værket.

Majid Hoseini

Majid Hoseini

Næstved

Har sin helt egen, unikke stil. Bruger nemlig kuglepennen som værktøj og man vil ofte se hans motiver afbilledet på avissider, der er lærred og baggrund for hans kunst.

Susanne Næsted

Susanne Næsted

Aalborg

Mine mange små og store værker spænder vidt fra helt konkrete motiver til abstrakte fortolkninger af noget af alt det mit nysgerrige øje fanger.

Lina Murel Jardorf

Lina Murel Jardorf

Allerød

Bronzefigurerne er alle håndlavede og er igennem Linas hænder minimum 9 gange, fra de forlader hendes atelier til de står færdige som bronzefigurer.

Yvonne Wiese

Yvonne Wiese

Hvidovre

Yvonne maler figurativt og farverigt med akryl lag på lag med spartel på lærred både med og uden collage og kan lide at eksperimentere.

Pia Viborg

Pia Viborg

Skive

Humor og til tider samfundskritik, er en uomtvistelig ingrediens i hendes værker.

Ina Wittbold

Ina Wittbold

Kastrup

Motiverne opbygger jeg ved hjælp af geometriske former, og stilen sigter mod det semi-abstrakte, hvor billedfladen er opdelt i forskellige figurer, der er klart defineret

Stubbæk Art

Stubbæk Art

Søborg

Flere stilarter, herunder figurativ realisme med et twist i fortolkning og relation til nutidige hændelser og tendenser.

Krista Werdelin

Krista Werdelin

Nærum

Det er den udefinerbare æstetisk jeg stræber efter i mine billeder. Jeg dyrker balancen mellem farver, form, linje og tekstur, mønstre og subtile strukturer. 

Lisette Winther

Lisette Winther

Nykøbing F.

Lisette`s  malerier er fantasifulde og farverige, de afspejler hendes indre fantasi og er ofte inspireret af det abstrakte univers, figurative og med organiske former

Katja Dahl

Katja Dahl

Helsingør

Jeg fokuserer på at skildre kvinder og ansigter med stor detaljerigdom og følelse, hvor jeg jeg fanger de fineste nuancer af menneskelige udtryk.

Kern E

Kern E

Roskilde

Kern E´s kunstneriske udtryk forvandlet fra tegneseriestriber til farveeksplosioner, der bedst klassificeres som abstrakt ekspressionisme.

Lisbeth Holst Gundersen

Lisbeth Holst Gundersen

Munkerup

I bronzeskulpturerne er det meget vigtigt for mig at vise (bl. a. i mine Sisyfos)  at vi kan hvad vi til og mere end vi tror, og at det hele udspiller sig i vores tanker

Zakareh Fadavi

Zakareh Fadavi

Valby

Jeg bruger luftfotos fra naturen til inspiration og overfører dem til et kunstværk i sin unikke og abstrakte stil.

Peter Mølsted

Peter Mølsted

København

Inspireret af dans og musik, menneskelige følelser, energi og intensitet – i ”kalligrafisk” malestil med rytmiske og lette figurer

Annija Munck

Annija Munck

Jyllinge

Min passion ligger i at skabe virkningsfulde abstrakte værker i akryl, der inspirerer mod, ægthed og gennemsigtighed.