Ingrid Ebbesen

Mine skulpturer er livsnydende kvindeskulpturer, siddende på kugler, liggende på podier eller stående med et let erotisk drillende undertone. De sprudler, udstråler fantasi og livsnydelse- og glæden ved at være menneske og lysten til at være i live. Fordybelsen ved at arbejde med leret og skulpturerne understøttes af humoren og fantasien når skulpturerne formes.

Jeg har været på en del udviklingskurser, blandt andet modellering efter levende modeller samt  keramik og raku kurser for ny inspiration. Jeg eksperimenterer og udvikler selv nogle af mine glasurer og bruger egne erfaringer til at få spændende farver frem.

Arbejdet med stentøjsler er meget spændende og min store interesse ligger i raku brændingen, som jeg har arbejdet med i mange år.  Denne proces er meget krævende,og giver ofte spændende farver og uforudsigelige resultater.

Voks modellering af kvindeskulpturer til bronzestøbning er også et af mine felter. Skulpturerne er unika og fremstillet i få eksemplarer.

Under Corona krisen, hvor en stor del af os har været lukket inde, begyndte jeg at arbejde med fiberbeton. Høje tynde menneskeskulpturer som symboliserer samhørighed. Skulpturerne er høje og tynde, par/ søskende. Jeg modellerer dem op i fiberbeton, hvorefter de males og patineres. Skulpturerne kan tåle at stå ude hele året, og få ofte spændende farver af vejrligets påvirkninger.

 www.gallerie-my.dk

 Køb billetter til CPH Art Space 2022, Docken, med online-rabat her: CPH Art Space 2022, Docken