Lone Dyrby

Lone Gadegaard Dyrby, er en dansk kunstner, som henter sin inspiration i fantasien, glæden, det gode humør og alverdens farver. Hendes malerier er abstrakte, figurative, finurlige og fantasifulde, netop for at give tilskueren en glad og positiv oplevelse. 

Hun arbejder ud fra “her & nu” følelsen, hvor maleriet får lov til at vokse frem i processen. Hun udstiller i kunstforeninger, deltager i messer i hele Danmark og været med i flere kuraterede og censurerede fælles udstillinger. 

Hun går ind i et nyt maleri med det ene formål; “ at være i et skabende kreativt univers, hvor tid og sted opløses og kreativiteten får lov til at opstå og løbe løbsk.

“I mit maleri univers er det absolut vigtigste; positivitet, glæde, humor, refleksion og farver. Når jeg arbejder med et nyt maleri, er det med tanke på at skabe en oplevelse, som kan give en fornemmelse af noget, som er hentet fra et godt og positivt sted. 

At kunne skabe et billedunivers, der for andre har en “feel good” virkning, når de ser på det og at kunne se både humoren og alvoren i små ubetydelige ting, er bl.a. en vigtig faktor i min kunst. I flere af mine malerier, gemmer der sig små tegn, hints og budskaber, som umiddelbart kan være ganske ubetydelige, men som har en dybere mening og som kan være sjove og relevante at reflektere over, når man ser på mine malerier”.

Køb billetter til CPH Art Space 2024 med online-rabat her: CPH Art Space 2024