Majid Hoseini

Majid Hoseini komemr oprindeligt fra Teheran i Iran, hvor han har studeret kunst og økonomi. Majid har boet i Danmark siden 2011, og er bosat i Næstved.
Hans interesse for visuel kunst begyndte i min barndom, og hans billeder gengiver bl.a. indtryk fra hans oplevelse af krigen i hjemlandet.

Majid har sin egen, særegne stil, hvor han med kuglepen tegner sine socialrealistiske motiver på avispapir, men maler dog også med andre teknikker og forskellige genrer.

Om sin kunst fortæller Majid selv:

-Jeg er født i et land med mange bekymringer og sociale modsætninger. Igennem maleriet udtrykker jeg mine følelser omkring alt det, som jeg har oplevet.
I min måde at male på vil jeg synliggøre menneskers rutinemæssige og indvendige tanker. Jeg ønsker, at min kunst fortæller, at selv om mennesker ikke ligner hinanden, kan der i relationer på tværs af geografiske og kulturelle grænser skabes en smuk overensstemmelse og samhørighed i den her verden.

Majid er medlem af Næstved kunstforening og kunstforeningen KuBa i Næstved. Han har indtil nu deltaget i ca. 60 udstillinger så forskellige steder som bl.a. Japan, Spain og Danmark. Hans første udstilling var i Japan i hans ungdom.

 

Køb billetter til CPH Art Space 2022 med online-rabat her: CPH Art Space 2022