Valentina Trantel Djurhuus

Valentinas billeder bevæger sig i felterne mellem PopArt, UrbanArt, OutsiderArt og tegneserieKunst  – en sjælden, unik og vedkommende kombination i vores nutidige virtuelle verden. 

Valentinas dyrelignende væsner, hendes mennesker og masker kommunikerer med publikum og med hinanden. Figurerne er bevægende og besjælede og rører noget dybt i os.

Valentina er autodidakt Kunstner, dannet i højskolemiljøerne i Danmark. Med udgangspunkt i det abstrakte maleri forsøger hun at forme og strukturere det ubevidste der er i os, som mennesker -og i verden omkring os.

 – Jeg vil gerne give mit publikum mulighed for, ved at betragte mine billeder, at opdage sin egen fantasi og udvikle denne. At male disse billeder er, for mig. Mine malerier er en blanding af abstrakt og noget genkendeligt, og jeg har ofte en lidt skæv tilgang til motiverne, siger hun selv om sine værker.

Køb billetter til CPH Art Space 2021 med onlinerabat her: CPH Art Space 2021