Charlotte Trampedach

Jeg er fuldtids billedmaler og går på arbejde i atelieret bagerst i min have. Jeg er som kunstner som jeg er som person, jeg har hænderne i havejorden og i malingen. Jeg er livsglad, progressiv og visionær.

Herbis honorem praes – ”At ære planter”

Jeg maler autonome blomster, planter som har deres egen vilje, og ellers får de det på mine lærreder.

Mine malerier er æstetiske unika værker, både meget moderne OG ned i skabelsen universelle, livet samt forfaldet.

Jeg maler kraftfuldt i en blanding af abstraktion og figuration, og i et mix af tekstur. Spartel – og penselstrøg kombineret med flydende maling. Malerierne kan beskues i mange lag. De er lækre, imødekommende og smukke, samtidig med at de har kant og et urbant præg.

Jeg har mit eget galleri på samme adresse, hvor du efter aftale altid er meget velkommen hverdag eller weekend, dag eller aften. Det giver så meget mening for mig at vise frem, fortælle og sælge fra udgangspunktet.

Galleri, salonudstilling og atelier: Bedstedvej 85. 4100 Ringsted

www.charlottetrampedach.com

Køb billetter til CPH Art Space 2021 med onlinerabat her: CPH Art Space 2021