Pia Christensen

Jeg er sidst i 50’erne, uddannet bibliotekar og grafiker, som jeg også arbejder som. Jeg har malet siden teenageårene. I de sidste 10 år har jeg især malet med akryl på canvaslærrede. Alle malerierne på udstillingen CPH Art Space er malet inden for det seneste år. Alle er malede på 4 cm dybe lærreder, så de kan hænge uden rammer, da motivet er malet rundt på kanterne.

 Mange af mine malerier tager udgangspunkt i min grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter og organiske former. Jeg søger det enkelte og rene udtryk. Jeg går meget op i farvesammensærninger, der gerne skulle ramme tidens trend. Maleriernes sjæl ligger i farvekombinationerne.

Den abstrakte udtryksform inviterer dig til at fordybe dig i tanker og følelser som malerierne fremkalder. Så måske ser du organiske former og skarpe linjer, måske ser du et ansigt eller et dyr. Det er helt op til dig. Jeg bor og arbejder i Solrød Strand.

www.piach.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2021 med online-rabat her: CPH Art Space 2021