Jakob I

 

Jeg er uddannet kunstner fra University of the Arts London, men bor og arbejder som professionel kunstner i København. Efter mange år med at skabe kunst udtrykker jeg mig nu i flere medier – maleri, skulptur, grafiske tryk, grafitti og trærelieffer.

Min inspiration kommer fra de tyske ekspressionister, afrikansk kunst, grafitti og street art. Altid søger jeg at skabe et unikt og originalt udtryk, henimod den slidte, rå æstetik. Jeg har altid tegning som hjørnestenen i min produktion.

Som kunstner forsøger jeg at fortælle historier med mine værker. Jeg prøver at komme med beskeder, der både kan være af politisk karakter, men som også kan rumme den personlige fortælling som folk kan genkende, f.eks. historier om kærlighed eller det at blive far. Kunsten bruger jeg som talerør for mine tanker, og oftest har jeg fået fortalt at jeg udtrykker meget smukke, fine budskaber på en meget rå måde. Jeg prøver altid at skabe kunst med mening.

 Jeg har snart 50 udstillinger bag mig og har udstillet i København og London på gallerier og messer. Jeg er repræsenteret via agenturet Directory of Illustration i USA.

 www.jakob-i.com

  Køb billetter til CPH Art Space 2020 med onlinerabat her: CPH Art Space 2020