Marian Stoffer

30 år er gået og mange billeder er malet teknikker afprøvet, sjove og skæve ting er opstået. Kun på denne måde kan man finde sig selv som kunstner, samt vide om hvad man kan lide af stil, hvilke måde arbejdet udføres bedst samt, at opnå det resultat man selv er 100% tilfreds med.

Med kunst kan et mål være for øje, men det endelige værk kan være noget helt andet, den proces er i virkeligheden en rejse og at finde sig selv, et helt andet sted som er energifyldt og lykkegivende. Det oplever kunstneren, men kunst elskere mærker også energien i et kunstværk, samt en glæde over de detaljer der laves, som ikke ses ved første øjekast. Men kræver fordybelse.

Efter en rejse til Australien blev Marian så inspireret af de original kunstværker, de indfødtes kunst og teknik.

Efter at have brugt år på at mestre kunsten og lære teknikken, ikke mindst finde sin egen stil, hvilke betyder rigtig meget. Naturen har altid være den største inspirations kilde.

Farver som giver et moderne udtryk og en skandinavisk/europæisk vinkel. Finde ro, glæde, tid til fordybelse, mærke energi, få balance i en hverdag er ønsket fra kunstneren Marian Stoffer.

 Nu er tiden klar til at Marian kommer ud over kanten og viser kunstværker frem til offentlig skue. Så verden bliver en dygtig kunstner rigere.

Kunstværkerne taler for sig selv. Derfor er det en glæde og et privilegium at dele med ligesindet kunst elsker.

 www. marianstoffer.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2020 med online-rabat her: CPH Art Space 2020