Karina Thomas

Karina Thomas har malet siden 2010 og kredser omkring det menenskelige portræt og menneskelige relationer

Jeg har i mit professionelle virke altid arbejdet med mennesker – og måske er det også derfor, jeg i dag hovedsageligt portrætterer mennesker. Mit univers omhandler det sanselige og sensuelle – hos individet såvel som i relationen. Hensigten er ikke at male præcist eller at forklare hvorfor. Det handler om at blive berørt af de følelser, der opstår, siger Karina.

– Farvevalget spænder vidt, lige fra de stærke kontraster med akrylen til de mere sarte nuancer i akvarellerne. Moderne figurative malerier og portrætter, brug af stærke farver og udtryk af intense følelser og sanselighed. Jeg maler intuitivt og ofte uden en forudgående plan eller hensigt.Jeg fanges ofte ind af et motiv der ”taler” til mig, og som jeg herefter fortolker. Mit univers omhandler ofte det sensuelle i mennesket. Hos individet såvel som i relationen. Menneskekroppen og dens sprog.  Farver, stemning, motiv – spontanitet og intuition. Stærke farver og kontraster. Under processen opstår maleriets egen vilje og sjæl.Hensigten er ikke at male præcist eller at forklare hvorfor. Det handler om at blive berørt af de følelser, der opstår.

Karina Thomas udstiller i det meste af Danmark, og har senest været præsenteret på galleri Tornby i Nordjylland samt på Galleri Visual Attack i København.

  www.karinathomas.dk