Cph Art Space – Kunstnere 2019

Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

København

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985. Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”.

Stine Kiel Ratzow

Stine Kiel Ratzow

Frørup

Skulptør og smykkemager med en forkærlighed for støbt glas og finurlige smykker. Stine Kiel Ratzow har en stor kærlighed til Grønland og gengiver hendes oplevelser i de både rå og skrøbelige skulpturer og unikke bronze- og sølvsmykker.

Christian Daugaard

Christian Daugaard

Aarhus

Christian Daugaard fra Aarhus har en meget original, figurativ stil, hvis udtryk er blevet til gennem en lang periode uden kunstneriske input udefra, og senere finpudset, bla. af sin gang på Aarhus Kunstakademi. Har oplevet stigende anerkendelse gennem de sidste fem år.

Inge Nygaard

Inge Nygaard

Aarhus

Storbymotiver, der skildrer  byens gadeliv. Hverdagslivet opleves og fremhæves med atmosfære, mentalitet og bevægelse, så malerierne fremstår som en subjektiv oplevet erfaring.Uddannelse fra  Aarhus Kunstakademi,  Brænderigårdens Kunstskole og  Ærø Kunsthøjskole.

Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Jeg maler unika værker. De er organiske, rå og udtryksfulde – visuelt imødekommende. Figurativ, ekspressiv, minimalistisk. Jeg arbejder eksperimenterende og eklektisk. Improvisation og refleksion danner rammen for mine billeders æstetiske fortælling.

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Lill-Marlen Elnegaard

Lill-Marlen Elnegaard

København

Med magisk realisme føjer Lill-Marlen Elnegaard et lag til en menneskelig fællesmyte, alle kvinder kan relaterer til, at vi forvandles gennem hele livet og ikke kun som menneske – også som et produkt af kultur, religion og social status.

Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

Nørersundby

.Arbejder i et eventyrunivers fyldt med magi og underliggende gru. Eventyr, fabler og myter har altid været en stor inspiration og hun bevæger sig på kanten mellem drøm og virkelighed.

David Bjerre

David Bjerre

Hinnerup

David Bjerre er uddannet fra Aarhus Universitet (Master of Science and Art), og eksperimenterer med at blande fluoriserende akrylmaling, vand og lak på lærreder i dynamiske abstraktioner.
Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Akrylmalerier i dyb fascination af mørke tanker og følelser, som fremtræder enten som symboler eller farver – andre gange hænder i gang med en handling, hænder i gang med at skabe, eller hænder der fremtryller skøn musik.

Konstancija Dzimidaviciene

Konstancija Dzimidaviciene

Jerslev Sj.

Konstancija Dzimidaviciene er en litauisk keramiker. Hendes seneste værker er skulpturer som handler om verdensordenen, naturens cyklus, historiens og nutidens aftryk på individuelle bevidsthed.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et  billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund,  K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og  Åbne atelierdøre Stevns.

Tina Hee

Tina Hee

Hellerup

Tilvalget af livsrejsens muligheder. Tina Hee inspirerer i sine billeder tilvalget af livsrejsens muligheder, der snart er farverige og snart kontrastfyldte, snart konturløse og snart markante.

 

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.

Ann Lund Wahlberg

Ann Lund Wahlberg

København

Ynder at male sarte poetiske akvareller og akrylbilleder med et budskab om håb og glæde over livet. Bl.a. engleballerinaer der med deres høje hæle og ballettrin danser rundt på lærredet.

Jørn Erik Nielsen

Jørn Erik Nielsen

Frederikshavn

Skulptør med en passion for tredimensionelle kunstværker. De seneste år har bronze og ler været hans foretrukne materialer. Skulpturerne har ofte mennesker og dyr i fokus.

Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og  meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figuartivt motiv. 

Torben Nielsen

Torben Nielsen

Hedehusene

Leret er hans ven og fjende. Værkstedet er hans legeplads. Inspirationen til hans skulpturer kommer fra grænselandet mellem søvn og virkelighed. Udtrykket er alvorligt, morsomt og underfundigt.

Hans Andersson

Hans Andersson

København

Et sprudlende multitalent, der ikke kan sidde i ro, men kaster sig ud i det storladne udtryk, bl.a. med sin ofte svulmende og organiske keramik i stort format, som besætter og indtager rummet.

Art Money

Art Money

Frederiksberg

Artmoney er et dansk, anarkistisk kunstprojekt baseret på ideen om kunstværker som betalingsmiddel – Art Money´s i formatet 12 x 18 cm og en altid fast pris. Kunstvaluta.

Uffe Boesen

Uffe Boesen

Aars

Udgangspunktet for at male akvarel er for Uffe Boesen at  lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for motiverne med afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Antiokia Sørensen

Antiokia Sørensen

Hjørring

Oftest inspireres jeg af vejret og årstiderne, eller når børn leger og er i en helt anden verden, hvor bekymringsfrit og enkelt de ser på ting, plus den samhørighed som ofte findes mellem dyr og børn.

 

Kenneth Henckel

Kenneth Henckel

København

Autodidakt kunstner der for alvor tog maleriet op for ti år siden. Hans malerier indeholder lige dele eftertænksomhed, sindstilstande, en refleksion på verden omkring og så er der ofte en humoristisk vinkel knyttet til hans billeder.

Sara Legind-Hansen

Sara Legind-Hansen

Gentofte

Fabulerende fortællestil – ofte udtrykt konkret i fabeldyr og fantasi-skabninger. Håndværket er vigtigt: at mærke værket gro i hænderne, hvad enten det er glas, sten eller akrylmaling.

Karsten Garner

Karsten Garner

Hvalsø

Motiverne tager ofte udgangspunkt i kunstnerens eget virke som musiker. Motiverne er, ligesom i musikken, blevet “jammet” frem – altså fri improvisation. De adskiller sig genremæssigt, idet et kan være mørk, lukket og dunkel ala metal-musikken, hvor imod et andet kan være mere åbent.

Gitte Skovmand

Gitte Skovmand

Hjørring

Gitte arbejder primært med akryl maleri, og hendes undersøgelsesfelt er samværet mellem mennesker eller mangel på samvær i det private og offentlige rum. Gitte beskriver øjeblikket med ensomhed, tosomhed og hele flokken samlet.

Shefali Ranthe

Shefali Ranthe

København

Shefali´s værker kommer fra en serie, der hedder ”My Fair Lady”. Det er en serie, som er inspireret fra Middle East og hvor hun som kvinde er blevet voksen og mere seriøs, selvom humor altid er godt. Hun elsker stærke farver og bruger både virkelighed og fantasi når når hun udtrykker sig på lærredet.

Sarah Schönbeck

Sarah Schönbeck

Odder

Arbejder med spejl og dets iboende æstetiske og dragende kvalitet. Spejl reflekterer lys og udvider rum og har en stærk symbolik. Spejlet er vendt om, og med forskellige slibe- og ætsemetoder bearbejdes bagsiden og afdækker unikke udtryk og farver afhængigt af de metaller, som det er skabt af.

Anna Grethe Aaen

Anna Grethe Aaen

Mariager

Jeg har altid sat stor pris på, at der er højt til himlen. Og det er landskabet, der er blevet mit foretrukne motiv i kunsten. Sjovt nok var mine malerier af landskaber meget enkle og naturabstrakte i starten. Det måtte ikke være for detaljeret. Det skulle være stort og dramatisk.

Karen Villia Jensen

Karen Villia Jensen

Hjørring

Karen arbejder med figurativt akrylmaleri, hvor hun tilfører figur på figur til figurene næsten opløses. Det motiverende for hende er hvor meget forstyrrelse billedet kan tage før figurene opløses.

 

Elias Bruus

Elias Bruus

Middelfart

Elias kombinerer fantasi-elementer med konkrete oplevelser og iagttagelser, så resultatet ofte er en vis surrealisme. Samtidig må værkerne gerne stikke lidt og have en vis samfundskritik i sig.

Rasa Dzimidaviciute Olesen

Et værksted er et personlig rum, en spejling af personligheden. Orden, rod, tilfældige eller styrede systemer for det man nu har valgt at putte ind i sit rum. Jeg har kigget ind i dette personlige rummet til mennesker jeg kender.

Anne Risum

Anne Risum

Hvalsø

Selvstændig udøvende billedkunstner siden 2000. Hendes billeder er fire gange blevet optaget på Kunstnernes Sommerudstilling og hun har udstillet i Berlin, New York, Strassbourg og herhjemme. Naturalist med et surreelt twist.

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf

Aarhus

Helle Kjærulf arbejder med det intuitive og til tider tilfældige princip. Abstrakt eller non-figurativt. Forfølger det, der er opstår. Naturen er en stor del af hende som menneske, det afspejler sig i hendes billeder. Som hun siger: ”Det non-figurative er en rejse til det ukendte”.

Robert Sigaard

Robert Sigaard

Rødovre

Har en baggrund indenfor illustration og digital design. Er inspireret af at arbejde med kontraster i billedfladen og i udtryk hvor han blander malerteknikker med tegning, cartoon og streetart blandet med bl.a. surrealisme. Arbejder med at skabe humoristiske fortællinger med en mørkere undertone.

Ibrahim Yassin

Ibrahim Yassin

Frederiksberg

Kalligrafi er en del af Ibrahims kunstneriske udtryksform og derfor inddrager han nogle gange håndlavet kurdisk skrift i sine værker. Fordi Håndskriftet er med til at tilføje en vis poesi til værket.

Djana Vallespir

Djana Vallespir

København

Djana maler impulser fra hverdagen, enten noget hun hører, ser, eller finder i en gammel kasse på loftet. Impulserne er mest en følelse eller en stemning, som hun prøver at omsætte til visuel figurativ poesi.

Karen Brinck

Karen Brinck

Jystrup

Karen Brinck er uddannet kunsthåndværker fra Skolen for Brugskunst i 1973 og arbejder som fuldtidskunstner med værksted og atelier i Danmark, Sverige og Spanien.  Magien for hende er materialerne og fremstillings processen.

Anna Kovacs

Anna Kovacs

Malmö

Anna Kovacs er selvudlært sølvsmed og alle hendes kreative frembringelser er håndlavede med egen formgivning og design, hvor fantasien har fået frit løb.

Eva Angaard

Eva Angaard

Rønde

 Oprindeligt uddannet bygningsmaler, men i 2003 blev Eva færdiguddannet fra Randers kunstskole. Det er udformningen af  keramik- skulpturer, der er det kreative drive, som giver hende mulighed for, at udtrykke sig gennem de figurative, fantasifulde keramik- skulpturer.

Michael Grønlund

Michael Grønlund

København

Micahel Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspresionistisk udtryk i kraftige farver. Alle værker er i akryl på lærred.

Pia Christensen

Pia Christensen

Solrød Strand

Uddannet bibliotekar og grafiker. Billederne tager udgangspunkt i hendes grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter, organiske former og anderledes farvesammensætninger. Alle værkerne er i akryl på dybe canvaslærreder.

Røllike Meinild

Røllike Meinild

Holbæk

Jeg elsker det almindelige. Det er med afsæt i det, at jeg laver billeder på PC. Her fotograferer jeg alle mine indtryk fra hverdagen og sampler dem til stemninger. Alt sammen som et forsøg på at fange et nu på godt og ondt, her midt i evigheden.

Birgitte Smaakjær

Birgitte Smaakjær

Gilleleje

Close ups af mennesker, deres udtryk og følelser, fanget i øjeblikket. I kompositionerne dyrkes beskæringer der kun fremhæver det væsentlige. Der arbejdes med ansigtet og hændernes lige linjer i kontrast til hårets bløde slyngninger over billedfladen. .

Carsten Guldborg Nielsen

Carsten Guldborg Nielsen

Nørresundby

Carsten har skabt sin egen meget genkendelige stil som er meget detaljeret, som giver beskueren mulighed for at gå på uendelig opdagelse.

Jens Peter Møller

Jens Peter Møller

København

Den klassiske musiks inspiration er altid til stede i Jens Peter Møllers skabelser og udtryk, både på de farverige lærreder og i de forsølvede skulpturer. Jens Peter Møller er medlem af kunstgruppen h/arts.

Lone Hedegaard

Lone Hedegaard

Aarhus

Lone Hedegaard fra Aarhus holder af stærke farver og gerne med en god portion humor. Fuldtids billedkunstner siden januar 2008.

Rikke Stiig

Rikke Stiig

Rønde

Rikke Stiig prøver at opnå noget dynamik og humor i samspillet mellem dyr og menneske. Flere af  skulpturerne er modelleret over karakterer fra den Nordiske Mytologi. Som regel i forholdet 1:4 eller 1:3.

Sidsel Brix

Sidsel Brix

Silkeborg

Kontrasten til hendes figurative univers udtrykker Sidsel Brix i maleriet. Her arbejdes på et mere eller mindre abstrakt plan med formsprog, stemninger og lys. Uddannet illustrator fra Designskolen Kolding 2005. Eget værksted i Silkeborg.

Charlotte Tønder

Charlotte Tønder

Gentofte

Som abstrakt billedkunstner er jeg dybt passioneret omkring min kunst. Mit primære mål er altid er at røre folk med mine malerier og mine mange forskellige motiver.

Sjulle Schulstad

Sjulle Schulstad

København

Det kunstneriske interesse ligger i den grundlæggende metamorfose (forandring, forvandling, omdannelse og omformning) af menneskets sind, væsen, sjæl, psyke og fysiske krop i form på enten papir, lærred, væg, skærm eller keramik.

Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.

Anna Laurine Kornum

Anna Laurine Kornum

København

Anna Laurine Kornum er maler, illustrator og tegner med en særlig interessere i de mørke sider af menneskets natur og vores forhold til naturen/dyr. Her flyder kunst, det besjælede og naturvidenskab sammen i en mørk syntese.

Lene Weiss

Lene Weiss

København

Skåle-motiverne giver mig stor frihed til at lege med farverne. For hvert maleri kan jeg frit vælge et nyt sæt af farver eller fortsætte med et kendt sæt af farver. Skålene er figurative med detaljer i lys og skygge, men de giver også muligheder for abstraktion.

Elin Holst Karan

Elin Holst Karan

Frederiksberg

 Ved at bruge farver, lige streger, prikker og firkanter, skaber Elin Holst Karan fiktive kompositioner af byer. Billederne har et unikt grafisk udtryk.

Rebekka Koefoed

Rebekka Koefoed

Højbjerg

At genbruge ellers kasserede ”ting” – at bruge dét der nu engang ER lavet, i stedet for at købe nyt. Og samtidig hædre de gamle håndværk, få dem frem i lyset til ny ære og værdighed. At genopfinde og anvende gamle håndværksteknikker. Dét er Rebekka’ s passion.

Anders Peter Løwenvald

Anders Peter Løwenvald

København

Anders udtrykker sine tanker og drømme gennem skulpturel bearbejdning af materialer som jern, messing og kobber. Hans formgivning af metaller viser en unik evne til at kombinere materialer, forarbejdning og processer i nye udtryk og kompositioner.