Jens Peter Møller

Kunstnere har gennem tiderne lade sig forføre af sølvets fascinerende farve.

En begejstring, jeg deler i min kunstneriske verden. Det er forholdsvis nyt for mig at arbejde som skulptør. Mulighederne i skulpturens alsidige formsprog appellerer til min kunstneriske sans. Ved siden af arbejdet som skulptør virker jeg også som billedkunstner. Grundmateriealt for mine figurerer er syntetisk ler, med hvilket jeg skaber min kunst. Samspillet mellem det blanke og det rustikke, lys og skygge virker besnærende på mig. Hver skulptur er et unika. Ifald det hele bliver til virkelighed er det ubeskriveligt at være til. Så snart den kunstneriske arbejde er sat i gang er der ikke noget, der kan stoppe mig.

Jeg er en autodidakt, selvlært kunstner hvis baggrund ligger i den grafiske branche. I mere end 30 år drev jeg egen virksomhed, hvor hverdagen bestod i at tolke kreative udfordringer. Jeg lærte at udtrykke mig i et internationalt formsprog, der ledte mig til mit nuværende virke som kunstner.

Køb billetter til CPH Art Space 2019 med online-rabat her: CPH Art Space 2019