Karen Brinck

Jeg bevæger mig i grænselandet mellem kunst og kunsthåndværk. Jeg er uddannet på design og tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen som nu er Danmarks Designskole og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, billedkunst og nu skulpturer.

Min store passion er at eksperimentere med materialer. Jeg bruger mange mange timer på at afprøve hvordan man får forskellige materialer til at fungerer sammen, om de skal være vejrbestandige og kunne tåle vind og vejr eller om det er værker der skal stå indendørs.
Jeg laver ikke mange skitser, men går bare igang med diverse materialer og ser hvad der sker og jeg har altid flere værker igang samtidig.

Jeg har værksted, atelier og bolig på samme matrikel, så arbejde og fritid flyder ud i et. Det er perfekt for mig, da jeg hele tiden får nye ideer og har så mulighed for at komme igang med projektet med det samme.

Min absolut bedste arbejdsplads er i Sverige, langt inde i skoven og alligevel tæt på vandet. Her er der fred, ro og tid til fordybelse, ingen stressede udefra kommende faktorer kan nå mig her.

Når jeg trænger til lys, sol og café liv tager jeg til Spanien hvor jeg er med i et kunstner fællesskab i Mijas, en lille hvid bjergby en halv times kørsel fra Malaga.

www.karenbrinck.dk.
                                 

Køb billetter til CPH Art Space 2020 med online-rabat her: CPH Art Space 2020