Shefali Ranthe

Min verden og kunstværk drejer sig om den lidenskabelige søgning efter det gode liv – med glæde, lykke og kærlighed.For at være i kontakt til mit indre barn bruger jeg billedkunst som platform for at realiserer min fantasi. Jeg begrænses ikke af symmetri eller former, men ser verden abstrakt. Dette giver mig mulighed for at udforske og overføre dybere følelser og stemninger til mit lærred.

Mine malerier skildrer historier og situationer som kan findes i både virkelighed og fantasi. De stærke farver er min udtryksform og gennemgående i mit arbejde. De taler til mig og er følgesvend gennem mine kreative processer.

 Min inspiration kan finde rødder i 50’ernes COBRA og avant-garde bevægelse. Hertil bruger jeg ofte collage og blandede medier for at skabe teksturer og dybde. Jeg henter inspiration fra min egen dagligdag og min søgen efter glæde i mig selv og andre. Jeg søger det unikke i enhver situation og de personer jeg møder, for derefter at overføre dette til mine malerier.

Jeg arbejder meget med kaos og farver hvorefter jeg søger at skabe ro ved at have en ren farve I baggrunden. Jeg prøver at putte flere historie på det samme billede. I mit liv har jeg altid troet på at tage chancer, og mit kunstværk afspejler det samme. Ved at sætte tillid til mit indre barn finder jeg friheden til at opdage glæde i verden omkring mig.

Køb billetter til CPH Art Space 2019 med online-rabat her: CPH Art Space 2019