Min kunst er inspireret af dans og musik, og udtrykker menneskelige følelser, energi og intensitet.

I ”kalligrafisk” malestil med rytmiske og lette figurer vil jeg udtrykke dansen med sanselighed, vildskab og poesi. Mine billeder er skabt for at bringe smittende livsglæde, tænksomhed og styrke til beskuerne, og give inspiration til at fokusere på de smukke, frække og bløde sider af tilværelsen.

Jeg er uddannet billedkunstner fra Det Kgl. Danske Kunstakademiet i København hos bl.a. prof. Robert Jacobsen og har yderligere Master of fine Art med speciale i tv-produktion. Har udført flere offentlige udsmykningsopgaver i Danmark og repræsenteret i flere samlinger. Udstillet i ind og udland særligt Sverige og Holland, både separat og gruppeudstillinger.

Er vokset op i kunstnerfamilien Høm, kom på Kunstakademiet som ganske ung – Jeg kunne dreje en skål i ler og tegne det jeg tænkte, før jeg havde lært at stave, så kunsten er for mig ikke noget fint der hænger på museer, men er mit udgangspunkt i livet.

Efter en meget aktiv karriere som ung billedkunstner blev jeg grebet af de nye medier, fra jeg var i start 30’erne, arbejdede jeg med tv production, musikvideoer m.m. og senere med udvikling af digital-tv og nye medier på internationalt niveau.

Revival og ”come back”, for ca. 10 år siden vendte jeg tilbage til billedkunsten med fuld fokus og energi – til forhåbentlig glæde for mine omgivelser.

Kunsten skal ud og skabe glæde, forundring og eftertanke – mine værker er skabt til at hænge i private hjem og til udsmykning af virksomheder ude og inde.

www.peter-moelsted.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2024 med online-rabat her: CPH Art Space 2024

Betina har taget mange kurser både indenfor tegning og maleri og har igennem årene fundet sin helt egen stil og hun mener at man skal male det man har lyst til, selvom det ikke altid giver mening for andre, bare det er sjovt og giver mening for én selv. Og så er hun vældig ambitiøs og vil blive spændende at følge i fremtiden.

 

Hjemmeside: www.rasmusjulius.dk

Instagram: @rajkolding

Mail: raj@rasmusjulius.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2024 med online-rabat her: CPH Art Space 2024

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row]

Jeg bruger maleriet til at udtrykke sig selv, og for at forbinde sig dybere med verden omkring sig. Gennem maleriet ønsker hun at henlede din opmærksomhed på nature og den påvirkning, vi har på den og verden i øvrigt.

Jeg bruger luftfotos fra naturen til inspiration og overfører dem til et kunstværk i sin unikke og abstrakte stil.

Den menneskelige figur maler hun på sin helt egen måde for at udtrykke det unikke og individuelle i mennesket.

Jeg arbejder ud fra devisen: Vores ord, vores natur, vores hjem – uanset fra hvilket land eller hvilken baggrund vi kom-mer, så hører vi alle til ét hjem, som vi skal passe på.

Køb billetter til CPH Art Space 2024 med online-rabat her: CPH Art Space 2024

Betina har taget mange kurser både indenfor tegning og maleri og har igennem årene fundet sin helt egen stil og hun mener at man skal male det man har lyst til, selvom det ikke altid giver mening for andre, bare det er sjovt og giver mening for én selv. Og så er hun vældig ambitiøs og vil blive spændende at følge i fremtiden.

 

Hjemmeside: www.rasmusjulius.dk

Instagram: @rajkolding

Mail: raj@rasmusjulius.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2024 med online-rabat her: CPH Art Space 2024

 

[/et_pb_section]