Mette Halkjær Rasmussen

 

Jeg maler udelukkende i frihånd med akrylmaling og mine værker er alle malet med et plastikkort på størrelse med et kreditkort. Det skaber sin helt egen grove strukturstreg, hvor jeg benytter mig af lag på lag teknik. Hvor mange lag der indgår i mine værker, afhænger af det udtryk jeg gerne vil have frem. Det er en proces som tager tid.

Mine værker udspringer alle af et personligt engagement, følelser, undren, fordomme eller stillingtagen til livets realiteter. Her omsætter jeg min stille stemme til visuelle værker. Budskaberne folder sig ud, når jeg sætter realisme og symboler i nye kontekster ud fra den samtid jeg er en del af.  Det er vigtigt for mig, at beskueren gennem egen indgangsvinkel til ironi, humor og alvor kan skabe sin egen forståelse af budskaberne i mine værker. De er nemlig ofte flertydige.

Køb billetter til CPH Art Space 2020 med online-rabat her: CPH Art Space 2020