Gitte Skovmand

Gitte Skovmand er en odenseansk samtids/ billedkunstner og ansat som underviser i kunstmiljøer for unge i UngOdense.  Hun er uddannet kunstpædagog med egen virksomhed siden 2008 og laver mange kunst/-kultur events i det offentlige rum.

Gitte arbejder primært med akryl maleri, og hendes undersøgelsesfelt er samværet mellem mennesker eller mangel på samvær i det private og offentlige rum. Gitte beskriver øjeblikket med ensomhed, tosomhed og hele flokken samlet. Hun maler i serier, der ofte er tematiseret i forhold til hvilke emner der optager hendes liv, så som miljø, natur, næste generations udfordringer,  kærlighed og balance/ ubalance.

Gitte har udstillet i mange kunstforeninger, grupper og  pt. med i Frederiksberg kunstgruppen ” Mens vi venter på Noa ”. På Fyn er hun medlem af Gæsteatelier Hollufgård i Odense, et professionelt  kunstner samarbejde, hvor hun de næste 2 år har atelierplads. Hun er tilknyttet Galleri Himmerland og Møllers Mejeri i Slagelse. Fremhævede udstillinger/ events i 2018:  ArtWeek 2018. Answers and Question: Christiania /Stadens museum for kunst. Streetart projekt Odense: Street and Stitches. Streetart projekt Guldborgsund: Smiley Attack.

 www.gitteskovmand.dk

 Køb billetter til CPH Art Space 2019 med online-rabat her: CPH Art Space 2019