Charlotte Trampedach

Jeg priser langsomheden i maleprocessen. Ideen, lærredet, farverne og jeg arbejder sammen om det færdige resultat.  Jeg maler unika værker. De er organiske, rå og udtryksfulde – visuelt imødekommende. Figurativ, ekspressiv, minimalisme. Jeg arbejder eksperimenterende og eklektisk. Improvisation og refleksion danner rammen for mine billeders æstetiske fortælling.

Jeg begejstres, fordyber mig i opståede ideer og lader mine sanser styre processen. Min kunst hylder liv, vækst og forfald. Jeg fanger motiv og udtryk med grafit og farve. Jeg rummer en originalitet, hvor min kunst afspejler min sanselige opfattelse af omgivelserne.

Jeg besidder en dualitet mellem at være en bonderøv i pagt med nære omgivelser på landet, hvor jeg følger årets gang og – at elske storbyen: street art, flow af mennesker, gamle industrielle bygninger – urban livsstil. En fusion som ses i, som bliver til, mine værker.

På CPH Art Space 2019 udstiller jeg værker fra min serie # Emergens hvor komplekse enheder, mønstre & fraktaler, – som jeg ser i haven eller i en bygnings murværk, – som jeg ser igennem min pensel, – som jeg ser med min fantasi; bliver til min fortælling i værkerne. Derudover har jeg værker med fra min serie # Momentum hvor personerne jeg har malet har en fremdrift og drivkraft ud af lærredet – videre…

www.charlottetrampedach.com

Køb billetter til CPH Art Space 2019 med onlinerabat her: CPH Art Space 2019