Carsten Guldborg Nielsen

Carsten Guldborg er kunstner og indehaver af Galleri Guldborg i Nordjylland.

 Jeg har skabt min egen meget genkendelige stil – en stil, som er meget detaljeret, men som samtidig giver den enkelte mulighed for at gå på uendelig opdagelse. Jeg tilfører forskellige fragmenter af betydning i mine malerier for at skabe skjulte detaljer og budskaber.

Det er meget vigtigt for mig at mine malerier giver noget fra sig og giver den enkelte noget at tænke over. Bag hvert maleri gemmer der sig en dybere historie. Ofte et budskab som de fleste mennesker kan relatere til. Det kan være alt fra viljen til at opnå sine mål og drømme til kampen mod Janteloven.

eg er mest kendt for mine malerier med mennesker. Når jeg maler mine mennesker giver jeg dem et stærkt udtryk og mange kontraster, som ofte bliver kombineret med en sort/hvid baggrund fyldt med skjulte motiver og detaljer. Det giver mine malerier en dybde og får farverne til at træde frem. Denne kombination forstærker øjets oplevelse og mit budskab i malerierne.

www.galleri-guldborg.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2019 med online-rabat her: CPH Art Space 2019