Susan Otvig Busch

Susan Otvig Busch arbejder med akvarel og olie. På CPH Art Space-udstillingen i Rå Hal på Godsbanen, har Susan oliemalerier med.

“Malerierne har vores smukke danske design-klassikere og det mennesketomme rum som omdrejningspunkt. Det bunder dels i hendes begejstring for designernes kærlighed til håndværk, materialer og process, som hun genkender fra sit eget arbejde med maleriet. Og dels i oplevelser af spændende og uforståelige stemninger i hjem, hun kom i som barn og ung.

Susan kombinerer de kraftige oliefarver i udfordrende sammensætninger. Heftigt – både i kolorit og figuration. Der er fuldt knald på! De stilsikre ikoner udtrykkes med vildskab og rummene med forvredne og skæve perspektiver, men med bevaret genkendelighed. Ind i mellem arbejder Susan sig henimod ren abstraktion i de tomme stuer.”

 I første omgang maler jeg for selv at se og forstå. Ved at male følelser, stemninger, oplevelser som jeg måske ikke helt har ord for, får jeg forhåbentlig en større forståelse for, hvad de handler om. Med de billeder, jeg håber kan interessere andre, er det med et ønske om at beskueren bliver berørt på en eller anden måde. Måske genkender noget i sig selv, undrer sig, bliver nysgerrig eller bliver berørt på en følelsesmæssig måde.

 

Køb billetter til CPH Art Space 2022, Godsbanen, med online-rabat her: CPH Art Space 2022, Godsbanen