Simona Florea

Mit navn er Simona Florea og jeg er billedkunstner med base i Malmø, Sverige. Jeg er for det meste autodidakt og har malet i 15 år men har tegnet, farvelagt og skrevet fra jeg var helt ung.

Jeg arbejder med akryl, primært på større lærreder. De fleste af mine malerier er ledsaget af en tekst og kredser om og/eller portrætterer den feminine styrke og skønhed. Jeg stræber efter harmoni og balance mellem skarpe linjer, bløde kurver og levende farver. Jeg ønsker, at mit arbejde skal forstærke de gode følelser både hos beskueren og det miljø, det er placeret i.

Hvert af mine malerier starter normalt med behovet for at dele en indsigt eller begivenhed, en observation, en lektion og/eller en følelse. Jeg forsøger at identificere elementerne i historien og arbejder derefter på at samle dem. At undersøge det emne, jeg gerne vil formidle, fungerer som en del af min inspirationskilde, mens det at blande farver er der, hvor jeg bruger det meste af mit arbejde. Farvepaletten er lige så betydningsfuld som selve motivet på maleriet, hvis ikke endnu mere.

Mit arbejde er kvindeorienteret, da jeg er en kvinde, der fortæller en historie, men gennem mit arbejde stræber jeg efter at frembringe den skønhed, som enhver udvikling bringer, uanset køn, og også for at minde os om, at det feminine virkelig er en styrke og noget, som vi bør tillade os selv at dyrke og være stolte af.

Jeg vil gerne inspirere både mænd og kvinder til at arbejde hen imod at lukke den eksisterende kløft mellem kønnene, både derhjemme, på arbejdet… virkelig overalt, så fremtidige generationer har mindre eller helst ingen af ​​de problemer, vi står over for i dag. Det er også en af ​​grundene til, at mine malerier er ledsaget af tekster.

 www.simonaflorea.art

Køb billetter til CPH Art Space 2022, Docken, med online-rabat her: CPH Art Space 2022, Docken