Lars Kiilerich

Lars Kiilerich’s værker skabes gennem nysgerrighed til materialerne, som er en blanding mellem akryl, blæk, kirkekalk, olie, lak og andet. Oftest med mange lag før det færdige resultatet accepteres af Lars. Værkerne kan være mystiske, enkle, humoristiske, og nogle gange med et skævt og underfundigt tvist.

Interessen for maleriet har Lars haft siden han blev uddannet som maler, ved Københavns Tekniske Skole for mange, mange år siden.

– Værkerne er unikke og bevæger sig fra det abstrakte til det humoristiske.Det er alle sammen værker jeg gerne selv ville have hængende hjemme, hvis vægpladsen ellers tillod, men det gør den desværre ikke, siger Lars Kiilerich og tilføjer:

-Værkerne afspejler mit humør, en stemning, eller tilstand, – som en komponist, der den ene dag komponerer en ballade, næste dag et symfonisk værk eller et pop nummer. Den ene dag tænker jeg disse farver hænger sammen med min dag i dag, til denne enkelthed og lethed er sådan jeg har det i dag, til jeg kan skraldgrine indvendigt over de billeder der dukker op i mit hoved, og som ender på papiret.

 www.kiilerich.nu

 

 

 

I