Cph Art Space, Odense/Filosoffen – Kunstnere 2021

Louise Terkildsen

Louise Terkildsen

København

Deler værksted i Husum ved Kbh med 8 andre mere eller mindre amatørkunstnere. Har malet med akryl de seneste 10 års tid og har årligt udstillet i København med kunstnersammenslutningen K21.

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med flere udtryk. 

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Med grafikken vil Majbritt Biegel bryde med det, hun plejer at lave og skabe en helt ny motivverden,  en ny visuel fortælling – baseret på hendes egen dommedagsfortælling om en verden i opløsning.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrre eller lindre.

Per Thorseth

Per Thorseth

Ry

Billedkunstner og psykolog. Hans malerier er en hyldest til livet i alle dets facetter, såvel med maske, som det, der ligger bag. Det er vigtigt for ham at ramme noget, der giver genklang i andre.

Henrik Andersen

Henrik Andersen

Ryslinge

De særeste væsener vælder frem i Henrik Andersens univers og kalder på refleksion over menneskelige relationer

 

Ole Hedeager

Ole Hedeager

Klovborg

Studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for, at udtrykke sig i netop farver og streger.

Mette Halkjær Rasmussen

Mette Halkjær Rasmussen

Odder

Omsætter sin stille stemme til visuelle værker med budskaber der udfolder sig når jeg sætter realisme og symboler i nye kontekster ud fra samtiden.

Iia Madsen

Iia Madsen

Skagen

Ukrainsfødte Iia Madsen kan noget som de færreste kan – indfange havet, fets bevægelser og bølgernes brusen i et levende, ultrarealistisk udtryk

 

Nina Hansen

Nina Hansen

Fredericia

Nina Hansen har kastet sig ud i ekstrem ekspressionistisk keramik, hvor fantasien er sluppet løs i uhæmmet og grænseløs legesyge med materiale og glasur.  

Silvana Therp Hansen

Silvana Therp Hansen

Roskilde

Rumænskfødte Silvana Therp Hansen tilhører en ekslusiv elite af tekstilkunstnere der formår at skabe udstryksfulde værker ud af stof, tråd og en symaskine.

Britta Ortiz

Britta Ortiz

Holbæk

Mit kunstneriske univers afspejler mit syn på verden, mine tanker og følelser samtidig med, at den verden, der omgiver mig, inspirerer mig. Dyr, mennesker og naturen spiller derfor en stor rolle.

Tina Sommer Paaske

Tina Sommer Paaske

Slangerup

Når symaskienn er en pensel – værkerne laves med stof og sytråd som “maling” og symaskine som “pensel”. Det kan man forvisse sig om, når man står helt tæt på værket og kan de se hver syning og den mindste tråd.

Randi Hattens

Randi Hattens

Espergærde

Jeg inspireres af mange forskellige ting, men må erkende, at jeg har en forkærlighed for ansigter eller rettere øjne. Jeg kan fordybe mig i øjne. Øjne er magiske, og kan fortælle så meget uden et eneste ord.