Cph Art Space – Kunstnere 2022

Anna Kovacs

Anna Kovacs

Malmö

Anna Kovacs er selvudlært sølvsmed og alle hendes kreative frembringelser er håndlavede med egen formgivning og design, hvor fantasien har fået frit løb til eventyrlige fortællinger.

Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figurativt motiv.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Lajla leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.

Karen Brinck

Karen Brinck

Jyderup

Uddannet kunsthåndværker fra Skolen for Brugskunst i 1973 og arbejder som fuldtidskunstner med værksted og atelier i Danmark, Sverige og Spanien.  Magien for hende er materialerne og fremstillingsprocessen.

Maj Johansen

Maj Johansen

Frederiksberg

Maj Johansen tager udgangspunkt i naturen når hun arbejder kreativt med sine materialer, for også at skabe et positivt fokus omkring den svære klimasituation vi står i.

Pia Christensen

Pia Christensen

Solrød Strand

Billederne tager udgangspunkt i Pia´s grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter, organiske former og anderledes farvesammensætninger. Alle værkerne er i akryl på dybe canvaslærreder.

Roya Matorinia

Roya Matorinia

Roskilde

Jeg startede en kunstuddannelse tidligt, og min familie har altid støttet mig. Jeg har også studeret design, og i den periode vandt jeg to gange konkurrencer for talentfulde unge under 24 år fra hele Iran.
Aksel Kraglund

Aksel Kraglund

Herlev

Maler primært med akryl og helst i stærke farver. Primært abstrakt men vandrer gerne ind i ekspressionismen. Altid søgende og ikke bundet af stringente regler som kan begrænse friheden til at eksperimentere.

Martin Drescher

Martin Drescher

København

Hos Martin Stenbak Drescher bygges maleriernes farver op af mange lag farve, så de fremstår opakke (fortættede) og dermed kraftige, hvilket dertil er med til skabe rum iværkerne.

 

Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.

Rikke Stiig

Rikke Stiig

København

Rikke Stiig prøver at opnå noget dynamik og humor i samspillet mellem dyr og menneske. Flere af skulpturerne er modelleret over karakterer fra den Nordiske Mytologi. Som regel i forholdet 1:4 eller 1:3.

Betina Miemietz

Betina Miemietz

København S

Uddannet på Billedskolen i København. Har udstillet og videreuddannet sig især inden for serigrafi og trykketeknik. Inspireret af gadekunst, mosaikker, tapeter, mønster og ikke mindst udenlandsrejser.

Michael Grønlund

Michael Grønlund

København

Michael Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspresionistisk udtryk i kraftige farver og i sit helt eget udtryk, man ikke ser mange steder. Alle værker er udført i akryl på lærred.

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Fascinationen af musik er temaet. Det handler om musikeren, instrumentet, samarbejdet. Og om øjeblikket hvor de tre mødes om at skabe kunst, alene eller sammen med andre og det handler aldrig om at komme først.

Lennart Schou

Lennart Schou

København

Lennart har ud over maleriet arbejdet med cyanotype/blåtryk. Solens UV-lys skaber værkerne og dermed bliver skabelsesprocessen en tydeliggørelse af fortællingen bag værkerne.

Alf Pedersen

Alf Pedersen

Esbjerg

Bosiddende i Esbjerg med 25 år på bagen som kunstner. Arbejder med collager og stencils på forskellige materialer som lærreder, skateboards, lysskilte og gamle jernplader.

Henning Severin Pedersen

Henning Severin Pedersen

Kerteminde

Symfonisk orgie af naivisme og koloristisk fortælleglæde bredt ud på lærredet i et virvar med et meget humoristisk twist. Værkerne afspejler en rastløs, fragmenteret og polariseret verden.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

Mennesket og især kvinder er ofte i fokus og jeg søger mod det rå og uperfekte. Det må helst ikke blive for pænt, og derfor maler jeg ofte i lag på lag og med grove penselstrøg på en abstrakt baggrund.

Jimmy Edvardsen

Jimmy Edvardsen

Vanløse

Jimmy maler oftest indlevende portrætter i en mørk palette, gerne med dystre motiver, eller af mennesker på kanten af samfundet. Hovedsageligt akryl på lærred.

 

Ole Hedeager

Ole Hedeager

Klovborg

Studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for, at udtrykke sig i netop farver og streger.

Nina Rygaard

Nina Rygaard

Helsingør

Motiverne er abstrakt-ekspressionistiske, men realistiske former afslører sig ofte mellem de mange lag og organiske strøg på lærredet.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrrer eller lindrer.

Sten Clod Poulsen

Sten Clod Poulsen

Slagelse

Kunsthåndværk i træ. Træsorter som jatoba (Brasilien), wenge´ (Afrika), zebrano (Afrika), padauk (Afrika), robinia (Nordamerika), sipo mahogni (Afrika).

Lea Peters

Lea Peters

Gribskov

Fuglene/væsenerne i klare glade farver, er for mig et budskab om frihed, rummelighed og ikke mindst noget vi alle kan genkende, ung som gammel.

Birgitte Ludvigsen

Birgitte Ludvigsen

Veksø

Birgitte laver abstrakte og humørfyldte malerier hvor den primære inspirationskilde er naturen og lyset omkring hende.

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Isak Larvad

Isak Larvad

Skovlunde

Isak Larvad (f 1971) er uddannet murer/pædagog/dramalærer og billedkunstner. Har begge ben solidt plantet i hverdagens virkelighed med kunst inspireret af både den virkelige og fantasiens verden

Jane Kaptain

Jane Kaptain

Nørresundby

Janes malerier er en blanding af abstrakt og noget genkendeligt, og hun har ofte en lidt skæv tilgang til motiverne.

Stine Hemmingsen

Stine Hemmingsen

Vordingborg

Stine bevæger sig i genren pop-art. Stine afbilleder mennesket gennem stærke farver og forskellige teksturer og værkerne rummer alt fra attitude til sjæl.

Majid Hoseini

Majid Hoseini

Næstved

Majid har sin helt egen stil, hvor han tegner sine socialrealistiske billeder med kuglepen på avissider og lærred. Arbejder dog også i andre genrer og teknikker. 

Mia Engstrøm

Mia Engstrøm

Tårnby

Naturen er den primære inspirationskilde. Der zoomes ind på skønheden i ydmyge blomster fra marker, grøftekanter eller havens ukrudt. Maler i akryl på lærred.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Suzana Profeta

Suzana Profeta

Kastrup

Suzana anvender alkohol blæk til at kombinere det realistiske med det organiske abstrakt det nye medie frembringer på syntetisk papir og lærred.

Jeanette Elmelund

Jeanette Elmelund

København

Olie på hørlærred/plade. Med 5 farver blandes farverne til billederne med pensler, en klud og fingre. Maler realisme, gerne med et twist.

Lene Kjeldsen

Lene Kjeldsen

København

Jeg samler gamle blade, stumper af plakater, aviser og andre materialer fra hele verden for at få et urbant udtryk til mine collager.

Britt Wilken

Britt Wilken

Aarhus

Værkerne er udført med en ren streg, stærke farver og en stor detaljerigdom med oceanet som motiv – under eller over.

Lenea Væver

Lenea Væver

Vedbæk

Lenea Væver er en selvudlært kunstner, som elsker at male alt hvad hun finder interessant. Det være sig både dyr, mennesker og abstrakt.

Ingrid Ebbesen

Ingrid Ebbesen

Hellerup

Mine skulpturer er livsnydende kvindeskulpturer, siddende på kugler, liggende på podier eller stående med et let erotisk drillende undertone. De sprudler, udstråler fantasi og livsnydelse.

Finn Valentin Jensen

Finn Valentin Jensen

Kalundborg

Autodidakt kunstner, der arbejder med stærke akrylfarver. Motiverne er fantasi baseret på kvindelige former på en sjov og finurlige måde blandet med geometriske figurer.

Jesper Larsen

Jesper Larsen

Søndersø

Dedikeret luftfotograf, der griber øjeblikket for at fange det rigtige motiv – ofte bliver  resultatet et billede, der i uventet udtryk og detaljeret skarphed vækker opsigt.

Louise Terkildsen

Louise Terkildsen

København

Deler værksted i Husum ved Kbh med 8 andre mere eller mindre amatørkunstnere. Har malet med akryl de seneste 10 års tid og har årligt udstillet i København med kunstnersammenslutningen K21.

Simona Florea

Simona Florea

Malmø

Simonas unikke malestil er kendetegnet ved en harmonisk forening af levende farver, skarpe linier og bløde kurver – en moderne feel-good kubisme.

 

Jette Isaksen

Jette Isaksen

København

Jette leger med materialerne, søger en særlig stemning og noget modsætning. F.eks. blødt/kantet, groft/sirligt, fjollet/alvorligt,  pænt/grimt

Therese Vilrik

Therese Vilrik

København S

Kvinder fra hele verdenen, der fremstilles ligeså smukke, farvelige og livsbekræftende som kvinder fra hele verdenen er. De har personlighed, et personligt udtryk de fik i takt med hvert penselstrøg, hver farve, hver en tanke.

Thue Møller

Thue Møller

Vejle

Thue Møller f. 1974 arbejder med tegning, maleri og tryk. Thue udtrykker menneskets dybeste sindelag i udleverende portrætter af et ofte komisk selvbedrag.