Cph Art Space på Godsbanen, Århus – Kunstnere 2022

Michael Grønlund

Michael Grønlund

København

Michael Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspresionistisk udtryk i kraftige farver og i sit helt eget udtryk, man ikke ser mange steder. Alle værker er udført i akryl på lærred.

Lennart Schou

Lennart Schou

København

Lennart har ud over maleriet arbejdet med cyanotype/blåtryk. Solens UV-lys skaber værkerne og dermed bliver skabelsesprocessen en tydeliggørelse af fortællingen bag værkerne.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Lajla leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.

Betina Niemietz

Betina Niemietz

København

Uddannet på Billedskolen i København. Har udstillet og videreuddannet sig især inden for serigrafi og trykketeknik. Inspireret af gadekunst, mosaikker, tapeter, mønster og ikke mindst udenlandsrejser.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

Mennesket i fokus og en søgen efter det rå og uperfekte. Det må helst ikke blive for pænt, og derfor maler Karin altid lag på lag og med grove penselstrøg på en abstrakt baggrund.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrrer eller lindrer.

 

Nina Hansen

Nina Hansen

Fredericia

Nina Hansen har kastet sig ud i ekstrem ekspressionistisk keramik, hvor fantasien er sluppet løs i uhæmmet og grænseløs legesyge med materiale og glasur.

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf

Ebeltoft

Inspirationen kommer indefra og fra den smukke natur på Djursland, hvor jeg bor. Lag på lag, hvor der opstår sprækker og dybde, som øjet kan gå på opdagelse i.

Henning Severin Pedersen

Henning Severin Pedersen

Kerteminde

Symfonisk orgie af naivisme og koloristisk fortælleglæde bredt ud på lærredet. Kunstværkerne afspejler en rastløs, fragmenteret og polariseret verden. 

Line Munkøe

Line Munkøe

Horsens

Oliekridt på papir og akryl på lærred. På papir med en særlig skraveringsteknik, hvor motivet frembringes gennem skravering af felter i mange lag af forskellige farver.

Inge Nygaard

Inge Nygaard

Aarhus

Inge har bevæget sig ud i et nyt formsprog præget af såvel figurative som abstrakte strukturer, fabulerende væsener og en kolorit, hvor farven får en symbolsk funktion.

Anne Risum

Anne Risum

Aarhus

Sammensatte historier der udspiller sig i olie på lærred. Anne arbejder i mange tynde lag, som også afspejler de mennesker der optræder i historierne.

Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Finder sinder motiver i storbyens rum. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted – biler, sporvogne der er på vej og alligevel hvilker der en ro og stilhed over motiverne. Farverne er gråtonede og neddæmpede.

Finn Finnerman

Finn Finnerman

Horsens

Finnermanns værker er kendetegnet ved en abstrakt, ekspressiv stil med inspiration i børnetegninger. Han er meget produktiv, og har altid været fascineret af Asger Jorn og hans brug af stærke farver

Kirstine Falk

Kirstine Falk

Aarhus

Kirstine arbejder med gouache, akryl, collage og blyantstreger i sine malerier. Hendes univers er drømmende, livligt med en snert af melankoli.

Henrik Andersen

Henrik Andersen

Rysling

Henrik Andersen brillerer med sine sære, menneskelignende væsener, ofte i et symbolladet udtryk, akryl på lærred og plader, hentet på genbrugspladsen.

Mads Braad

Mads Braad

Aarhus

Super entiutiastisk billedmager med roterende tågehjerne, der lystigt søger de gale streger i eget drømme univers for at opnå samfundets favorit-idealer.

Bjørn Reimann Mogensen

Bjørn Reimann Mogensen

Århus

Bjørns stilart er vel nærmest street art og så en slags ekspressiv naivisme, hvor den får for fulde hammer med finurlige figurer og stærke farver

Kirsten Kester

Kirsten Kester

Aarhus

I naturen henter jeg ro, får ny energi, og genskaber så at sige, jordforbindelsen. Naturen har derfor også en central plads i min kunst.