Cph Art Space på Godsbanen, Århus – Kunstnere 2022

Michael Grønlund

Michael Grønlund

København

Michael Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspresionistisk udtryk i kraftige farver og i sit helt eget udtryk, man ikke ser mange steder. Alle værker er udført i akryl på lærred.

Lennart Schou

Lennart Schou

København

Lennart har ud over maleriet arbejdet med cyanotype/blåtryk. Solens UV-lys skaber værkerne og dermed bliver skabelsesprocessen en tydeliggørelse af fortællingen bag værkerne.

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Lajla leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.

Jørn Erik Nielsen

Jørn Erik Nielsen

Aarhus

Jørn Eriks passion inden for kunsten er især det tredimensionelle billedsprog, som kommer til udtryk i abstrakte og finurlige værker i stentøj, raku eller støbning i bronze.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte arbejder overvejende med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kobberpladen valses ind i sværte og motivet arbejdes frem ved at tørre sværten af, hvor trykket skal være lyst eller hvidt.

Karin Bach

Karin Bach

Hvidovre

Mennesket og især kvinder er ofte i fokus og jeg søger mod det rå og uperfekte. Det må helst ikke blive for pænt, og derfor maler jeg ofte i lag på lag og med grove penselstrøg på en abstrakt baggrund.

Sidse Friis

Sidse Friis

Præstø

Jeg afsøger nye måder at udtrykke farver og former på. Mine elementer er natur og fugle blandet med objekter, som forstyrrer eller lindrer.

 

Nina Hansen

Nina Hansen

Fredericia

Nina Hansen har kastet sig ud i ekstrem ekspressionistisk keramik, hvor fantasien er sluppet løs i uhæmmet og grænseløs legesyge med materiale og glasur.

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf

Ebeltoft

Inspirationen kommer indefra og fra den smukke natur på Djursland, hvor jeg bor. Lag på lag, hvor der opstår sprækker og dybde, som øjet kan gå på opdagelse i.

Henning Severin Pedersen

Henning Severin Pedersen

Kerteminde

Symfonisk orgie af naivisme og koloristisk fortælleglæde bredt ud på lærredet. Kunstværkerne afspejler en rastløs, fragmenteret og polariseret verden. 

Line Munkøe

Line Munkøe

Horsens

Oliekridt på papir og akryl på lærred. På papir med en særlig skraveringsteknik, hvor motivet frembringes gennem skravering af felter i mange lag af forskellige farver.

Inge Nygaard

Inge Nygaard

Aarhus

Inge har bevæget sig ud i et nyt formsprog præget af såvel figurative som abstrakte strukturer, fabulerende væsener og en kolorit, hvor farven får en symbolsk funktion.

Anne Risum

Anne Risum

Aarhus

Sammensatte historier der udspiller sig i olie på lærred. Anne arbejder i mange tynde lag, som også afspejler de mennesker der optræder i historierne.

Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Finder sinder motiver i storbyens rum. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted – biler, sporvogne der er på vej og alligevel hvilker der en ro og stilhed over motiverne. Farverne er gråtonede og neddæmpede.

Finn Finnerman

Finn Finnerman

Horsens

Finnermanns værker er kendetegnet ved en abstrakt, ekspressiv stil med inspiration i børnetegninger. Han er meget produktiv, og har altid været fascineret af Asger Jorn og hans brug af stærke farver

Kirstine Falk

Kirstine Falk

Aarhus

Kirstine arbejder med gouache, akryl, collage og blyantstreger i sine malerier. Hendes univers er drømmende, livligt med en snert af melankoli.

Per Thorseth

Per Thorseth

Billedkunstner og psykolog. Hans mange år i tæt kontakt med mennesker, præger hans forkærlighed for at male portrætter. Han kan aldrig komme tæt nok på. Det gælder også dyr.

Stine Hemmingsen

Stine Hemmingsen

Vordingborg

Stine bevæger sig i genren pop-art. Stine afbilleder mennesket gennem stærke farver og forskellige teksturer og værkerne rummer alt fra attitude til sjæl.

Bjørn Reimann Mogensen

Bjørn Reimann Mogensen

Århus

Bjørns stilart er vel nærmest street art og så en slags ekspressiv naivisme, hvor den får for fulde hammer med finurlige figurer og stærke farver

Kirsten K Kester

Kirsten K Kester

Aarhus

I naturen henter jeg ro, får ny energi, og genskaber så at sige, jordforbindelsen. Naturen har derfor også en central plads i min kunst. 

Britta Haakonsson

Britta Haakonsson

Sunds

Maler smukke gamle træer , fyldt med fantasi og historier. Glade og fortællende malerier i klare eksplosive farver og malerier til eftertanke

Vibeke Valter Wulff

Vibeke Valter Wulff

Kolding

Billedkunst og relieffer. Den kunstneriske stil er primært ekspressive abstrakte men også minimalistiske værker skabes.

Lisbeth Dahl

Lisbeth Dahl

Århus

Abstrakt og ekspressionistisk. Farverne og formerne får et harmonisk og æstetisk udtryk og holder meget af arbejdet med at finde nye kombinationer og metoder.

Anita Krøjgaard

Anita Krøjgaard

Herning

Mine malerier sætter gang i fantasien og tager dig med på en drømmerejse af glade tanker og positiv livsenergi.

Søren Bjørnskov

Søren Bjørnskov

Skanderborg

Selvlært kunstner, ekspressiv abstrakt kunst med forskellige tekniker: spartle, spray, skrabe med pap, dæktryk, svamp eller finurlige værktøjer fra sit værksted. 

Frida Franko-Dossar

Frida Franko-Dossar

Horsens

Frida skaber tredimensionale værker i bemalet, formet og loddet glas. Den teknisk krævende formgivning kredser omkring det vigtigste af alle emner for kunstneren – mennesket.

Susan Otvig Busch

Susan Otvig Busch

Aarhus

Susan kombinerer de kraftige oliefarver i udfordrende sammensætninger. Heftigt – både i kolorit og figuration. Der er fuldt knald på!

Ole Hedeager

Ole Hedeager

Klovborg

Studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for, at udtrykke sig i netop farver og streger.

Jesper Larsen

Jesper Larsen

Søndersø

Dedikeret luftfotograf, der griber øjeblikket for at fange det rigtige motiv – ofte bliver  resultatet et billede, der i uventet udtryk og detaljeret skarphed vækker opsigt.

Therese Vilrik

Therese Vilrik

København S

Kvinder fra hele verdenen, der fremstilles ligeså smukke, farvelige og livsbekræftende som kvinder fra hele verdenen er. De har personlighed, et personligt udtryk de fik i takt med hvert penselstrøg, hver farve, hver en tanke.

Else Frøsig

Else Frøsig

Gråsten

Skulpturerne ser jeg som papirportrætter med deres helt egne særligheder, siger Else Frøsig.
Uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole, Grafisk linie.

Sten Clod Poulsen

Sten Clod Poulsen

Nordborg

Sten laver skulpturer i eksotiske hårdttræsorter fra hele kloden. Træsorter som har forskellige farver og åretegninger, hvor han søger rolige former med smukke linjer og en fin finish.

Lenea Væver

Lenea Væver

Vedbæk

Lenea Væver er en selvudlært kunstner, som elsker at male alt hvad hun finder interessant. Det være sig både dyr, mennesker og abstrakt.

Henriette Fabricius

Henriette Fabricius

Herning

Med genkendelig stilsikker farveskala, kontrast mellem helt skarpe linjer og en rå og tilfældig struktur, bydes der inden for i et geometrisk univers.