Kirsten Hammond Andersen

Mit visuelle formsprog bevæger sig i motiver, former og teknikker. Og det giver mig mulighed for at arbejde mere varieret i mit visuelle udtryk.  Jeg skaber følelser, tanker og ideer fra det sensuelle til det skrøbelige igennem mit formsprog og bruger til det forskellige slags materialer som vandfarver, kul, blæk og oliefarver. Jeg kan godt lide at tilføje analytiske elementer i mit arbejde som stiller spørgsmålstegn til samfundets ritualer og adfærd. Min inspiration og passion er den feminine form som er stort set skildret i alle mine arbejder. Jeg er fascineret af at skabe en verden. Og mine portrætter giver mig lov til på en god måde at eksperimentere med forskellige teknikker.

 Uddannelse: Har teoretisk grunduddannelse, og jeg er autodidakt:Pafa. Philadelphia Academy of the Fine Arts, Pennsylvania, USA 1998-2001, klassisk tegning og maleundervisning. Med underviser Stan Merz • Medlem af Fyns Grafiske Værksted: 1991-1998 • Fyns Malerskole, Odense: forskole til Kunstakademi, 19901991, underviser Per Schultz, Erwind Kucta.

 Køb billetter til CPH Art Space 2020 med online-rabat her: CPH Art Space 2020