Britt Wilken 

Britt Wilken startede som udøvende kunstner i 2006, og har siden udstillet i mange kunstforeninger og gallerier rundt om i Danmark.
Værkerne er figurative. Udført med en ren streg, stærke farver og en stor detaljerigdom. Fremtiden kalder på Ocean malerier, malerier over og under vandet i oceanet, i floder og søer, men der er også stadigvæk plads til mere fantasifulde malerier, når eventyrlysten rammer.

Alle værkerne indeholder en stærk symbolværdi og repræsenterer dermed et billede af kunstnerens egen indre rige verden. Selv om man ikke kan se det i malerierne, kan man kan sige at hvert værk er et selvportræt, enten af kunstneren selv, eller af en situation. Er du nysgerrig, er du velkommen til at spørge kunstneren selv, om den symbolske forklaring til et værk.
I hvert enkelt maleri, ligger der mange timers arbejde, op til 400 på de største, og mange af detaljerne er udført med meget tynde pensler, ofte hvor der kun er 3-4 hår tilbage på penslen. Dette er for at skabe de allerfineste træk og detaljer i malerierne.

Alle malerier er udført med akryl på lærred i svæveramme. Signerede Print i limited edition kan bestilles i forskellige størrelser, i et max oplag på 100 stk. pr. værk.

www. brittwilkenart.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2022, Docken, med online-rabat her: CPH Art Space 2022, Docken