Bjørn Reimann Mogensen

Jeg maler hvad der falder mig ind, det foregår altid til musik på fuldt smadder. Alt fra jazz, blues og hvad jeg lige føler for den dag. Jeg maler ud fra følelser, gamle minder og en masse kærlighed. Alle mine værker har masser af farver og vildskab. Mine værker er primært abstrakt kunst, hvor intet er planlagt. Men er det bestillings arbejde, så prøver jeg altid at lade kundens ideér inspirere mig og fange stemningen ved personen. Men i min stil er der til lidt og hvert.

Min vej til kunst startede i oktober 2019. Her blev jeg indlagt på Sankt Hans Hospital M21 Øst, for stofmisbrug af kokain. Ja, jeg var ved at smadre mit liv fuldstændigt. Negative tanker, dag ind og dag ud. Jeg var indlagt i 6 måneder, hvor jeg så begyndte at male. Malede og malede, i vildskab. Da jeg havde malet nok, tog jeg på turnéer i Roskilde med mine værker. Ind og ud af forretninger. “Mangler i ikke” og “skal der ikke hænge lidt kunst her”. Fræk som en slagterhund. Den 29. marts 2020 blev jeg udskrevet, og stod i en stor narkogæld. Og tænkte “hvad gør jeg nu”. Jo, jeg betaler af og arbejder videre med min kunst. Og her er jeg så i dag. Maler og maler, i vildskab. Malerier, vaser, lamper, alt hvad der kan males på. Det hele foregår uden stoffer. At leve er at male.

Køb billetter til CPH Art Space 2022, Godsbanen, med online-rabat her: CPH Art Space 2022, Godsbanen