Om Art Space

CPH Art Space er udviklet af webgallerist og kunstskribent Kim Sejr og kunstneren Miriam Reiner i samarbejde med en række kunstnere, der ønsker at skabe en kunstevent, der tiltrækker kvalitetsbevidste kunstbrugere.

Kim Sejr

Arrangør og grundlægger af CPH Art Space. Skriver om kunst og kunstnere i en række kunstfora, herunder på egen blog: Kunstbloggeren og i FB-gruppen Kunstgruppen.

Ansvarlig for kommunikation og marketing.

Miriam Reiner

Medarrangør og grundlægger af CPH Art Space. Udøvende kunstner med tuschtegning, oliemaleri og blandform som foretrukne udtryksformer. Miriam Reiner har desuden erfaring med at arrangere kunstudstillinger og events. Har i en årrække været aktiv i kunstgrupperne CACO3 og Åbne Atelierdøre Stevns, samt været tilknyttet Galleri Symbol, Nørrebro.

Liva Fischer Kruckow

Assistent. Stud.polit. Har erfaring med at assistere ved kunstarrangementer og workshops.

  

Påsken og den rå elegance

Kulturkajen Docken ligger i Nordhavnen på Østerbro i København – direkte ud til Øresund med udsigt til solnedgang over Hellerup, Skovshoved og Hven. Docken er et tidligere saltlager. Siden 2006 er de rå, industrielle rammer blevet omskabt til et nyt kulturudtryk.

– Vi har fundet den perfekte ramme til en kunstevent i et rum med et råt, industrielt udtryk, højt til loftet og stort lysindfald. Vi ønsker at skabe et enkelt, stringent og elegant udstillingsdesign, der samtidig er skulpturelt i sit udtryk, så kunsten kommer til sin ret, og giver de besøgende en stor oplevelse, siger Miriam Reiner.

– Samtidig har vi valgt at lægge eventen i påsken, uanset hvilken måned den ligger i. På den måde bliver det indarbejdet i bevidstheden hos kunstinteresserede, at en af Københavns vigtigste kulturbegivenheder altid vil finde sted i påsken, år efter år, siger Kim Sejr.

Læs mere om Dockens fantastiske historie – klik her.