Michael Grønlund

Med sin kunst hængende over hele verden og mange udstillinger bag sig, i såvel ind- og udland, er Michael Grønlund efterhånden en garvet og veletableret kunstner. Et par gange igennem sin snart lange kar­riere, har han taget et såkaldt kvantespring i stilmæssig forstand, og nu har han gjort det igen. Der er blevet malet HELT nye billeder som vil blive vist på Cph Artspace.

Billederne er stadig meget farverige. Men hvor det abstrakt ekspressionistiske udtryk tidligere var helt i fokus og ansigter og skikkelser var gemt i farvelagene, så er det nu trængt i baggrunden til fordel for et mere figurativt udtryk. Dog spiller ekspressi­onismen stadig en stor rolle i billederne og giver dem liv og spænding.

Man bliver fanget ind af det helt umiddelbare og dragende motiv med de fascinerende farver, og når man kommer tættere på opdager man, at de ekspres­sive farvelag har endnu et lag at byde på.

Med den nye, mere figurati­ve stil får Michael nu mulighed for, at give sine meninger til kende og komme med sine statements i forhold til den verden der omgiver ham. En mulighed tid med de fuldt abstrak­te billeder.

Kunst for Michael Grønlund er, helt basalt, et erkendel­sesmiddel.

www.mgart.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2020 med online-rabat her: CPH Art Space 2020