Lea Peters

Jeg er billedkunstner/skulptør fra Nordsjælland. Jeg har malet hele mit liv og lavet skulpturer ud af alt hvad jeg kunne finde i mit nærmiljø.Jeg synes, det kunne være interessant at udstille på CPH Art Space.

 Jeg betragter mig selv som historiefortæller på samme plan som billedkunsten og ønsker at vise øjebliksbilleder med mine værker. I mine malerier, er der altid blyantstreger, der viser, at der er en tid før, der er ved at fade ud samt nye historier der er ved at tage form. Føler jeg har mit helt eget genkendelig udtryk, hvilket jeg har arbejdet hen imod i mange år.

 Det er helt bevidst, at mine malerier er meget farverige og det figurative er erstattet med abstraktioner. Jeg har et inderligt ønsker om, at det giver plads til beskuerens egen fantasi ud fra personlig historik. Fuglene/væsener er for mig “jeg-fortælleren” i mine værker. Disse i samarbejde med de klare glade farver, er for mig et budskab om frihed, rummelighed og ikke mindst noget vi alle kan genkende ung som gammel.

 Jeg kombinerer mine malerier med skulpturer som kan være lavet af ler, papir, genbrug og ting fra naturen mm. Altid med et lille strejf af humor. 

 Jeg er medlem af Gribskovmalerne (formand), Hornbækkunstnerne og andre kunstnerforeninger, der har til huse i Nordsjælland. 

 

Køb billetter til CPH Art Space 2021 med online-rabat her: CPH Art Space 2021