Cph Art Space – Kunstnere 2018

Christian Daugaard

Christian Daugaard

Aarhus

Christian Daugaard fra Aarhus har en meget original, figurativ stil, hvis udtryk er blevet til gennem en lang periode uden kunstneriske input udefra, og senere finpudset, bla. af sin gang på Aarhus Kunstakademi. Har oplevet stigende anerkendelse gennem de sidste fire år.

Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

Frederiksberg

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985; 2. præmie Politikens Tegnekonkurrence 1988.
Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”. 

Svend Høgh

Svend Høgh

Valby

Har arbejdet som chefredaktør på tegneserieforlag, Art Director/grafisk designer , forlagsejer, illustrator, webdesigner og underviser. Er autodidakt billedkunstner med en kommunikativ uddannelse som baggrund. I hans univers optræder der dyr med menneskelig egenskaber, ofte med et kraftigt humoristisk twist.

Inge Nygaard

Inge Nygaard

Aarhus

Storbymotiver, der skildrer  byens gadeliv. Hverdagslivet opleves og fremhæves med atmosfære, mentalitet og bevægelse, så malerierne fremstår som en subjektiv oplevet erfaring.
Uddannelse fra  Aarhus Kunstakademi,  Brænderigårdens Kunstskole og  Ærø Kunsthøjskole.

David Bjerre

David Bjerre

Hinnerup

David Bjerre er uddannet fra Aarhus Universitet (Master of Science and Art), og eksperimenterer med at blande fluoriserende akrylmaling, vand og lak på lærreder i dynamiske abstraktioner.

Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Akrylmalerier i dyb fascination af mørke tanker og følelser, som fremtræder enten som symboler eller farver – andre gange hænder i gang med en handling, hænder i gang med at skabe, eller hænder der fremtryller skøn musik.

Konstancija Dzimidaviciene

Konstancija Dzimidaviciene

Herning

Konstancija Dzimidaviciene er en litauisk keramiker. Hendes seneste værker er skulpturer som handler om verdensordenen, naturens cyklus, historiens og nutidens aftryk på individuelle bevidsthed.

Ilse Vinde

Ilse Vinde

Lunderskov

Uddannet art director, reklametegner, grafisk designer og senere videreuddannet bl.a. på Århus Kunstakademi. Har arbejdet som kunstmaler siden 1992.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et  billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund,  K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og  Åbne atelierdøre Stevns. 

Christina Elvira Godsk

Christina Elvira Godsk

Ballerup

 I et figurativt og illustrativt univers tager Christina Elvira Godsk udgangspunkt i en menneskelig fortælling der ofte handler om menneskets splittelse, længsler og identitetssøgen.

Thomas Bjørnemose

Thomas Bjørnemose

Odense

Uddannet folkeskolelærer i billedkunst og autodidakt kunstner.
Malerierne er malet med stærke farver og vulkansk sand fra Island. Billedsproget er væsener i stærke farver malet med akryl-, silke- og stofmaling.

Helle Kjærulff

Helle Kjærulff

Aarhus

Helle Kjærulf arbejder med det intuitive og til tider tilfældige princip. Abstrakt eller non-figurativt. Forfølger det, der er opstår. Naturen er en stor del af hende som menneske, det afspejler sig i hendes billeder. Som hun siger: ”Det non-figurative er en rejse til det ukendte”. 

Hanne Feldt

Hanne Feldt

Korsør

Autodidakt. Maler hvert billede udfra den stemning og den nysgerrighed overfor motiv og materiale, der fylder her og nu. Billederne er figurative og med en fabulerende, lidt mystisk og skæv tilgang til motiverne – ofte med udgangspunkt i symbolikkens verden.

Giuseppe de Bellis

Giuseppe de Bellis

København

Skæbnen førte Giuseppe til København i 1987, hvor han hovedsageligt arbejder med sin billedkunst som er ret egenartet. Figurative motiver i abstraktioner – en del med flere symbolske fortolkningsmuligheder.

Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Autodidakt. Maler hvert billede udfra den stemning og den nysgerrighed overfor motiv og materiale, der fylder her og nu. Billederne er figurative og med en fabulerende, lidt mystisk og skæv

Martin Pop

Martin Pop

Gentofte

Martins værker blander de klassiske teknikker med de seneste digitale. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin moderne portrætter af samplede mønstre og motiver.

Anne Kryger

Anne Kryger

Albertslund

Keramiker bosat i Albertslund og medindehaver af Helsingør Kunstgalleri i Helsingør. Værkerne spænder fra unika brugskunst til skulpturer og hun arbejder i forskellige typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer. 

Arvid Ehn

Arvid Ehn

Nivå

Arbejder med akryl på lærrede, mdf og andet. Kommer oprindeligt fra Sverige, Helsingborg. Har boet 20 år i Danmark. Arbejder med der underbevidste og lader sig styre derhen der værket vil.

Karina Thomas

Karina Thomas

Frederikssund

Autodidakt billedmaler, maler hovedsaligt figurativt. Universet er det sensuelle – hos individet såvel som i relationen. Farvevalget spænder vidt, lige fra de stærke kontraster med akrylen til de mere sarte nuancer i akvareller.

Steffen Kindt

Steffen Kindt

Gentofte

 Baggrund som først typograf, siden reklamemand.Har arbejdet freelance som art director og illustrator.Det stiliserede, enkle og kraftfulde reklamesprog præger stærkt hans grafiske udtryk.

Charlotte Bøgh Aagaard

Charlotte Bøgh Aagaard

Greve

Charlotte Bøgh Aagaard har udviklet en letgenkendelig personlig stil. Hun arbejder primært med olie eller akryl på lærred. Det brudte træ er et vigtigt element i Charlottes malerier og har sin egen symbolik.

Yvonne Lundehøj

Yvonne Lundehøj

Vemb

Autodidakt kunstner, der bevæger sig i et nyrealistisk figurativtområde, hvor hun skildrer samtiden som hun ser og føler den, igennem portrætter af folk og fæ, allerhelst med et tvist. Arbejder med akryl på lærrede, mdf og andet.

Trine Birgitte Bond

Trine Birgitte Bond

Rødvig

Eksperimenterende med arbejder inspireret af naturens strukturer, forgængelighed og skønhed. Arbejder gerne i temaer, hvor hun fordyber sig i materialet og udvikler og afprøver nye porcelænsmasser, kravleglasurer og skaber kunsteriske udtryk som f.eks livsformer i havet.

Vibe Krogsgaard

Vibe Krogsgaard

Slangerup

 Vibe har en fortid som grafiker og bevæger sig i et  kunstnerisk univers er beboet af sære fugle, hunde og fabeldyr ofte med et stærkt grafisk udtryk tilsat en god portion humor. Farverne er sprudlende, motiverne er underfundige.

Anitta Birch

Anitta Birch

København

Arbejder med farver og former i en form for semi-naturalisme, hvor hun ofte portrætterer mennesker, dyr og/eller genstande, som fascinerer hende. Inspireret af popkunsten, af naturalistisk  “fine-art” og det absurde.

Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

Nørresundby

.Arbejder i et eventyrunivers fyldt med magi og underliggende gru. Eventyr, fabler og myter har altid været en stor inspiration og hun bevæger sig på kanten mellem drøm og virkelighed. 

Anne Bech

Anne Bech

Rødvig

Arbejder bl.a. med store og unikke keramiske fade. Annes tilgang til faget er meget eksperimenterende og mange forskellige materialer afprøves. Eksperimenterer med naturens strukturer, forgængelighed og skønhed. 

Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Finder sinder motiver i storbyens rum. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted – biler, sporvogne der er på vej og alligevel hvilker der en ro og stilhed over motiverne. Farverne er gråtonede og neddæmpede.

Tina Hee

Tina Hee

Gentofte

I mange af billederne ser man en stige. En stige, som er gået igen fra Tina Hees ældre malerier. Som i disse går man nok ikke helt galt i byen ved at tolke stien som et symbol på den retning og de valg, vores liv udgøres af. 

Mette Kølbæk

Mette Kølbæk

Herning

.Autodidakt billedkunstner, født 1970. Har malet siden 2000. Motiverne stiller ofte det menneskelige, bløde former overfor hårde, kantede, lineære strukturer, som illustrerer de ”kasser” vi som mennesker tilpasser os i samfundet.

Preben Saxild

Preben Saxild

Lyngby

Arbejder meget med collager for at kunne fortælle en historie gennem det visuelle. Prebens slogan er: “Every picture tells a story”.

Jens Aalholt

Jens Aalholt

Valby

I værkerne gengives mørke,lys,mennesker,biler og bygninger,bevægelsen,en rejse gennem byer,en malerisk oversættelse af det flimrerende liv,mødet med den fremmede,neonskiltene,udstillingsvinduernes spejlinger,ansigter,gadelamper og husenes firkanter.

 

Hanne Julie

Hanne Julie

Rødvig

 Har malet akvarel i mange år og har udstillet flere steder i ud- og indland. Også deltaget i censurerede udstillinger som Den Internationale Aquarelle Festival Antwerpen, Nordiska Akvarellsällskapets udstilling,Stockholm og Den Internationale Bienale i Mexico City.

Inger Bennigsen

Inger Bennigsen

København

Eksperimenterer stadig og opdager nye muligheder. Motivernesotiver hentes ofte i naturen – et øjebliks lys og farver – et landskab eller sten på en strand. Skoven og årstidernes skiftende farver og udtryk

Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

Arbejder både skulpturelt og med den spændende glasur Kobber Mat.Meget fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Arbejder gerne ironi, humor eller en tvist ind i værkerne.

Martin Burridge

Martin Burridge

København

Værkernet er drevet af det gamle håndværk transformeret til et moderne udtryk – olie på lærred, udført i Clair-Obscur i et 21. århundrede kontekst, krydret med surrealisme i et post apokalyptisk univers… 

Ann Lund Wahlberg

Ann Lund Wahlberg

København

Ynder at male sarte poetiske akvareller og akrylbilleder med et budskab om håb og glæde over livet. Bl.a. engleballerinaer der med deres høje hæle og ballettrin danser rundt på lærredet.

David Bjerre

David Bjerre

Hinnerup

David Bjerre er karaktereiseret ved sine vulkaniske, abstrakte udladninger i koloristisk symfoni. Stilarten er ”New Pop Cobra”, hvor pop- og street-artens kraftfulde farver og lakerings-teknikker er anvendt i et abstrakt ekspressionistisk og naivt univers.

Jens Haubek

Jens Haubek

København

Inspiration fra små kringlede detaljer, byggepladser, infrastruktur og menneskers umulige og elskelige idioti. Han blander materialer på papir i form af blyant, akryl, akvarel, oliekridt, kul, tusch, farveblyanter og grafit. Tegningerne spænder i størrelsesorden fra A4-A1.

Lill Thelin

Lill Thelin

Horsens

Maler introverte udtryk i larmende farver – portrætter, hænder og reb. Alt sammen med godt brugte udtryk -ældre mennesker med et liv der er levet, knuder af reb der er gammelt og frønnet.