Cph Art Space – Kunstnere 2020

Anna Kovacs

Anna Kovacs

Malmö

Anna Kovacs er selvudlært sølvsmed og alle hendes kreative frembringelser er håndlavede med egen formgivning og design, hvor fantasien har fået frit løb.
Jeff Ibbo

Jeff Ibbo

Frederiksberg

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1964-70. Har modtaget en række stipendier og udmærkelser fra bl.a. Statens Kunstfond 1972-74, Kofoed 1973; Bojesen 1985; 2. præmie Politikens Tegnekonkurrence 1988.
Medlem af Kunstnersamfundet, BKF, Kunstnerforeningen 18. November, og Kunstnergruppen ”Mult”.

Tina Hee

Tina Hee

Hellerup

Tilvalget af livsrejsens muligheder. Tina Hee inspirerer i sine billeder tilvalget af livsrejsens muligheder, der snart er farverige og snart kontrastfyldte, snart konturløse og snart markante.

 

Karen Brinck

Karen Brinck

Jyderup

Karen Brinck er uddannet kunsthåndværker fra Skolen for Brugskunst i 1973 og arbejder som fuldtidskunstner med værksted og atelier i Danmark, Sverige og Spanien.  Magien for hende er materialerne og fremstillings processen.

Grethe Tranberg

Grethe Tranberg

Frederiksberg

Har et billedkunstneriske univers der sprudler af poesi og mytiske fortællinger. Medlem af bl.a. B.K.F billedkunstnernes forbund, K.K.S Kvindelige kunstneres forbund, kunstnersammenslutningen Mult og Åbne atelierdøre Stevns.
Lajla Holm

Lajla Holm

Faaborg

I sine værker er Lajla fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn. Hun vender tingene lidt på hovedet og leger med udtryk som ’Ud af Boxen’, ’Skuffeselskaber’ eller klassiske eventyr som, ’Kejserens nye klæder’ og ’Prinsessen på ærten’.
Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg

Ny Fløng

Udlært klejnsmed og meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stål. Hans værker er mest udført som relieffer med kvinden som gennemgående figurativt motiv.
Ibrahim Yassin

Ibrahim Yassin

Frederiksberg

Kalligrafi er en del af Ibrahims kunstneriske udtryksform og derfor inddrager han nogle gange håndlavet kurdisk skrift i sine værker. Fordi håndskriften er med til at tilføje en vis poesi til værket.
Charlotte Trampedach

Charlotte Trampedach

Ringsted

Jeg maler unika værker. De er organiske, rå og udtryksfulde – visuelt imødekommende. Figurativ, ekspressiv, minimalistisk. Jeg arbejder eksperimenterende og eklektisk. Improvisation og refleksion danner rammen for mine billeders æstetiske fortælling.
Michael Grønlund

Michael Grønlund

Frederiksberg

Michael Grønlund arbejder i et stærkt grafisk-ekspresionistisk udtryk i kraftige farver. Alle værker er i akryl på lærred.
Pia Christensen

Pia Christensen

Solrød Strand

Uddannet bibliotekar og grafiker. Billederne tager udgangspunkt i hendes grafiske baggrund med lige linjer, afgrænsede felter, organiske former og anderledes farvesammensætninger. Alle værkerne er i akryl på dybe canvaslærreder.
Rikke Stiig

Rikke Stiig

Rønde

Rikke Stiig prøver at opnå noget dynamik og humor i samspillet mellem dyr og menneske. Flere af skulpturerne er modelleret over karakterer fra den Nordiske Mytologi. Som regel i forholdet 1:4 eller 1:3.
Anna Præcius Lunde

Anna Præcius Lunde

Ringsted

Anna drages af eksistentielle temaer og mennesker med sjæl og kant. Det åbenlyst smukke er hun ikke tiltrukket af som kunstner. Hun vil igennem sine værker sætte fokus på “det levede liv” med alt, hvad dette indebærer.
Anne Kryger

Anne Kryger

Albertslund

Keramiker bosat i Albertslund og medindehaver af Helsingør Kunstgalleri i Helsingør. Værkerne spænder fra unika brugskunst til skulpturer og hun arbejder i forskellige typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer.
Betina Miemietz

Betina Miemietz

København S

Uddannet på Billedskolen i København, bosiddende i London en lang række år, hvor hun udstillede og videreuddannede sig især inden for serigrafi og trykketeknik.
Meget inspireret af den gadekunst, mosaikker, tapeter, mønster og ikke mindst udenlandsrejser.

Charlotte Westerlund

Charlotte Westerlund

København

Charlotte Westerlund maler især portrætter, akryl, mixed media, laver collager og grafik (monotypier).

Else Frøsig

Else Frøsig

Gråsten

Skulpturerne ser jeg som papirportrætter med deres helt egne særligheder, siger Else Frøsig.
Uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole, Grafisk linie.
Gigi Gigja

Gigi Gigja

København S

At male havet, portrætter og vilde dyr giver mig kunstneriskt brændstof, og det som er fælles for alle tre kategorier er, at jeg arbejder med at gøre værkerne så livagtige og realistiske som muligt.
Mette Lorentzen

Mette Lorentzen

Roskilde

Maler portrætter og mennesker i fuld figur med forskellige symbol elementer. Maler primært i akryl på lærred. Er autodidakt billedkunstner og uddannet i “Billedkunst og æstetik”.

Jakob Ingvorsen

Jakob Ingvorsen

København

Dansk billedkunstner, som lever og arbejder i København. I 2007 blev han uddannet som illustrator ved University of The Arts London, og har siden da illustreret for bl.a. magasiner og bøger. Derudover har han arbejdet med malerier.
Svend Holst-Pedersen

Svend Holst-Pedersen

Svaneke

Inspirationen til de sandstøbte ting hentes fra den rå bornholmske klippekyst og den blanke vandoverflade eller en glatpoleret sten der har ligget i flere år i brændingen og slebet sig selv glat.
Mette Holmberg

Mette Holmberg

Gilleleje

Mette Holmberg er fascineret af skygger og lyset og maler figurativt. Hun bruger oftest kun 3-4 farver i sit maleri. Det er i storbyens rum hun finder sine motiver. Skygger og menneskesilhuetter der haster afsted 
Therese Vilrik Bruun

Therese Vilrik Bruun

København S

Mine maleri er af kvinder fra hele verdenen, der fremstilles ligeså smukke, farvelige og livsbekræftende som kvinder fra hele verdenen er. De har personlighed, et personligt udtryk de fik i takt med hvert penselstrøg, hver farve, hver en tanke.
Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

København

Visuel kunstner, som fokuserer på fotografiet, fotomanipulation og installationer. Billederne er dramatiske, filmiske og tidløse. De illustrerer ofte surrealistiske begivenheder og er kunstfærdigt iscenesat. Lyset er oftest det naturlige lys, som er blandet med kunst lys fra flash og tungsten-lamper.
Ina Christensen

Ina Christensen

Ringsted

I den virkelige verden kan en ballon jo ikke trække et tungt æble med sig op i himlen, men det kan ske i kunstens verden. Holder især af billedhistorier, hvor stole, krukker, sære blomster, æbler, mennesker og fugle indgår.

Isak Larvad

Isak Larvad

København S

Isak Larvad (f 1971) er uddannet murer/pædagog/dramalærer og billedkunstner. Har begge ben solidt plantet i hverdagens virkeligheden med kunst inspireret af både den virkelige og fantasiens verden.
Laurent Auer

Laurent Auer

Vanløse

Det vigtigste i malerierne er ikke maleriet i sig selv, men billedernes følsomhed, som er hentet fra de åndelige verdener og synliggjort ved hjælp af maleriet, der først og fremmest skal vise den indre verdens virkeligheder.
Ole Frandsen

Ole Frandsen

Nibe

Malerier er naturalistiske, ofte med motiver fra det landbrug, der nu er helt forsvundet. Billederne males efter foto og tilføjes noget ’malersjæl’, i form af synlige penselstrøg, ekspressive farvevalg og påklistret baggrund af flosset avispapir.

Art Money

Art Money

Frederiksberg

Artmoney er et dansk, anarkistisk kunstprojekt baseret på ideen om kunstværker som betalingsmiddel – Art Money´s i formatet 12 x 18 cm og en altid fast pris. Kunstvaluta.
Hans Felthaus

Hans Felthaus

Struer

Hans Felthaus har mange års erfaring med at lave skulpturer og flere af dem er opført i det offentlige rum. De mest velkendte af hans arbejder, er strudse fremstillet i bronze, hvor kroppene er ægte strudseæg.
Karen Gurli Larsen

Karen Gurli Larsen

Skælskør

Jeg forfølger et motiv og prøver at komme dybere ind i det i ”serier” på flere billeder. Det kan være ord fra en salme, sanseligheden i ordene, der inspirerer mig. Og det kan være en følelsesmæssig tilstand jeg vil undersøge; medfølelse, afmagt, længsel efter mening
Kirsten Hagelskær

Kirsten Hagelskær

Herlev

Jeg elsker at gå på opdagelse – efter det der gemmer sig lige under overfladen. Der er altid noget og ofte noget uventet. Selv i mine egne malerier opdager jeg nye ting, også efter det er færdigt. I øjeblikket er det naturen og især skovens univers, der trænger sig på.
Majbritt Biegel

Majbritt Biegel

Vester Hassing, Aalborg

Akrylmalerier i dyb fascination af mørke tanker og følelser, som fremtræder enten som symboler eller farver – andre gange hænder i gang med en handling, hænder i gang med at skabe, eller hænder der fremtryller skøn musik.
Alexei Patrascu

Alexei Patrascu

København

Uddannet fra kunstakademiet i Bukarest i 2012. Bosat i Danmark siden 2013 og har senest arbejdet som grafisk designer hos Jack & Jones. Udstiller for første gang i Danmark.
Lennart Schou

Lennart Schou

København

Menneskets forhold til naturen siger noget om, hvordan vi ser os selv i verdenen. Billederne er figurative/ekspressive, og motiverne er på samme tid sælsomme, finurlige og æstetiske. 

Aksel Kraglund

Aksel Kraglund

Herlev

Maler primært med akryl og helst i stærke farver. Primært abstrakt men vandrer gerne ind i ekspressionismen. Altid søgende og ikke bundet af stringente regler som kan begrænse friheden til at eksperimentere.
Laurent Auer

Laurent Auer

Vanløse

Laurent Auer er en fransk billedkunstner bosat i Danmark siden 1983. Hans detaljerede værker er en blanding af symboler og ideer som er enten tegnet, malet med oliefarve eller akvarel.