Karin Bach

Karin Bach er uddannet designer fra Danmarks Designskole og arbejder til dagligt halv tid som grafiker. Det frigiver en masse timer, hvor hun kan dyrke sin altoverskyggende interesse – at male, som sker fra hendes lille atelier i Hvidovre.

Om sin kunst fortæller Karin:
”Jeg maler ofte mennesker og motivet skal helst være interessant og sige mig noget. Jeg søger mennesker i en særlig situation og er mest tiltrukket af personer, der er lidt i modvind. Derved kommer mine værker ofte til at udtrykke en vis melankoli, og jeg er først færdig med det, når jeg har fanget den rette stemning.

Jeg arbejder gerne længe og tålmodigt med et maleri, og er opfyldt af en indre stræben efter et råt og uperfekt udtryk. For at udfordre mig selv og min ‘skolede teknik’ starter jeg altid med en abstrakt overflade, som er malet op i flere farver, og der fra lader jeg langsomt motivet vokse ud af det. Det færdige resultat skal helst ikke fremstå alt for ’pænt og nydeligt’ og ofte anes baggrundens farver i det færdige resultat, hvilket kun tilfører det ekstra liv og nerve ”

Karin har de seneste år udstillet i diverse kunstforeninger og virksomheder, og sidste år medvirkdede hun i ’Danmarks bedste portrætmaler’, hvor hun nåede helt til finalen.

www.galleri-bach.dk

Køb billetter til CPH Art Space 2021 med online-rabat her: CPH Art Space 2021