Koncept og profil

Koncept

 

CPH Art Space er et helt nyt, ambitiøst og dynamisk koncept, der er udtænkt for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet i København. Det er en anderledes kunstudstilling, hvor der udover præsentation og salg af kunst også er lyrik, musik og øvrig performance, så den besøgende får en kulturel totaloplevelse med elementer som f.eks. poesi, svedig jazz, free-style væg-maleri og inspirerende installationer.

Der er lagt vægt på, at rummet og aktiviteterne spiller kreativt sammen med de udstillede værker i et nyt format, der bryder med den vante forestilling om en stand. Der fokuseres på et enkelt, stringent og elegant udstillingsdesign med vægt på æstetikken. Ved denne udstilling benyttes fritstående og mobile megavægge med målene 3,6 x 3,6 m, der i sig selv skaber et skulpturelt udtryk i samspil med rummets minimalistiske og industrielle arkitektur, moderne loftsmalerier og det unikke lysindfald.

 

Profil

Vi ønsker at skabe en event for udvalgte kunstnere inden for moderne kunst med et højt niveau. Vi vægter både den tekniske og håndværksmæssige kunnen samt det originale og kunstneriske udtryk. Eventen er åben for originale værker inden for billedkunst, skulptur, keramik, tegning, grafik og foto. Hovedvægten vil ligge på billedkunst. Udstillernes stande tildeles med henblik på at skabe det optimale, helhedsmæssige, æstetiske udtryk.

Særudstilling om mandekroppen

Alle kunstnere er inviteret til at deltage i konkurrencen om at få udstillet deres værkler på den censurerede særudstilling om mandekroppen, der vil finde sted på CPH Art Space alle udstillingsdagene. Værkerne skal vise den nøgne/halvnøgne, voksne mandekrop i halv- eller hel figur som billedværk, skulptur eller andet. Der er ingen begrænsninger i det kunstneriske udtryk, men selve værkets størrelse begrænses til 1 x 2 meter. Værket skal være udført i 2017.

Fristen for at indsende værker er 31. januar 2018. Censureringen finder sted 15/2-2018 og er lukket. Seks af værkerne vil blive udvalgt til udstilling på CPH Art Space under temaet “Mandekroppen”, hvor værkerne hænges op uden beregning. De 6 udvalgte værker afsløres på CPH Art Spaces website den 22/2-2018. Op til tyve øvrige værker kan udtages til ophængning mod gebyr.

I juryen sidder:
Lars Christian Kræmmer, billedkunstner, forfatter og grundlægger af Artmoney
Sara Legind-Hansen, billed-og mosaikkunstner, indehaver af Galleri Kunst Art
Kim Sejr, redaktør, webgalleriejer og kunstskribent

Du kan bede om at få fremsendt konkurrencens betingelser og vilkår ved at skrive til: info@cphartspace.dk

Tilmelding

Interesseret?

Hvis du er interesseret, så ret henvendelse til os. Fortæl os om dig selv og præsentér din kunst ved at sende os gode fotos af flere af dine værker så vi kan få et fyldestgørende indtryk af dine arbejder. Du vil inden for 30 dage få tilbagemelding fra os, hvorvidt du er optaget på udstillingen eller ej. Du vil samtidig få fremsendt standoversigt og få at vide, hvilken stand du er blevet tildelt.
Send dit materiale til: info@cphartspace.dk

Vi er meget åbne over for alternative kunstformer som installationer og opsætninger, der kan give vores kunstrum i Docken værdi og oplevelse. Skriv meget gerne til os med dine ideer og forslag.

  

Priser:

Megavæg på 3,6 x 3,6 m., fritstående(36 stk), inklusiv belysning(3 spots): 5.000,- + moms

Megavæg, halv, 1,80 x 3,6 m., fritstående, inklusiv belysning: 3.000,- + moms

Vægge, 3,0 x 3,5 m., faste(3 stk), inklusiv belysning(3 spots), 3.500,- + moms

Podier, 1,0 x 2,0 m.(6 stk), 2.400,- + moms – store podier, 2 x 2 meter(7 stk), 3.600,- + moms

Anden vægplads, irregulære mål(4-6 stk.), 1.000 – 2.500,- + moms

  

Betaling

Bliver du optaget på udstillingen, er tilmeldingen bindende. 50 procent af beløbet forudbetales 14 dage efter modtagelse af besked om optagelse. Forinden vil vi have afklaret med dig om hvilken type stand du ønsker og dine ønsker til placering i rummet. Du må være indstillet på, at den endelig tildeling af stand kan ske en del senere af hensyn til indretning af udstillingen. Sidste rate indbetales senest 3 måneder inden eventen. Ved evt. annullering af stand inden indbetaling af sidste rate ydes ingen refusion af det forudbetalte beløb. Ved evt. annullering af stand efter betaling af sidste rate, ydes ingen refusion af det indbetalte beløb.

Praktisk information

Ophængning

Den udstillende kunstner har selv ansvaret for ophængningen af sine værker. Der kan frit vælges ophængningsmetode. Der kan anvendes skruer i den mobile væg. Ophængning foretages om torsdagen, 29. marts, 8-18 inden udstillingen starter næste dag kl. 12. Når vi er færdige med ophængning, er der mulighed for at slappe af og hygge sammen ved et let fyraftensmåltid, som man kan tilmelde sig til en rimelig pris.

Belysning

I prisen for at udstille indgår 3 kraftige spotlights. Det er vores vurdering, at det vil være tilstrækkeligt for de fleste. Der kan dog foretages tilkøb af ekstra spotlights for 300 kr. pr. stk.

Parkering

Der er fri parkering alle dage.

Hotel

Hotel Østerport (Aftale med Docken – spar 20 procent på dagens pris)

Oslo Plads 5, 2100 København Ø
Telefon: +45 70 12 46 46
Mail: reception@hotelosterport.dk

Hotel Adina
Amerika Plads 7, 2100 København Ø
Telefon: +45 39 69 10 00
Mail: acph@adina.eu

Hellerup Park Hotel
Strandvejen 203, 2900 Hellerup
Telefon: +45 39 62 40 44
Mail: info@hellerupparkhotel.dk

Mad og drikke

Der vil under alle tre messedage være adgang til at købe såvel mad som drikke. Du kan købe salat, sandwiches, kager, te, kaffe, vand.

Udstillergruppe på Facebook

Alle udstillende kunstnere og øvrige engagerede omkring arragementet tilmelder sig en intern facebook-gruppe, hvor alle praktiske spørgsmål løbende diskuteres. Bed om medlemskab af gruppen ved at klikke her: Intern facebook-gruppe

Markedsføring

Web

Der foretages en præsentation af den udstillende kunstner på vores udstillings-web: www.cphartspace.dkPræsentationen omfatter en tekst om kunstneren, et foto af kunstneren samt fotos af 1-2 værker. Den udstillende kunstner modtager særlig info herom.

  

Facebook

 Der udarbejdes løbende opslag om de udstillende kunstnere og deres værker på udstillingens egen FB-side og på andre sociale media vi har adgang til. Vores egen facebookside er her: CPH Art Space

  

Generel markedsføring

 Der foretages en omfattende markedsføring af selve udstillingen med viral marketing, digital annoncering og PR via sociale medier. Dertil direkte marketing til virksomheder og kunstforeninger. Desuden yder vi som en særlig service personlig rådgivning og vejledning til de udstillende kunstnere herom, herunder anvendelse af tekst og foto.